31

men

преди 7 години

на ердоганя фирмите си вършат работата - точат ни точат и накрая като измрем от глад и немотия ще се наместят тука.

30

свинетка подрисофа

преди 7 години

веднага винетките тройни и тол по магистралете за да решим проблема. ама веднагически. и данък пешеходец задйлжително че и те ползват улиците ми. а за братчетата ми от туркестан ше направим сега по 6 ленти от сърбия до турция. да могат да си внасят хранителните продукти в ЕГС и гастарбайтерите да могат да се прибират по бърже у дома след като са решили демографската криза на ЕГС. ура. с 10 куршума един заек на кифтета. кат стана вапрос за кифтета, га ша ядем?

29

Capital

преди 7 години

До 12"Защо НИЕ а не виновниците за това наше положение ?Защо да им оставим Нашата майка България да я разкостят а Ние да отидем немили недраги по чужбина?Върху това да се замислим !!! ."Та замислих се :Мисля, че и всички ние сме си виновни за това наше положение. 2-ро и те (крадците) ще напуснат, разликата е че няма да са немили недраги в чужбина. Просто си имат цел да направят няколко милиона преди това и така. Децата им са вече там ! Сещайте се !Лек ден !

28

Сп??нс

преди 7 години

Последния път като си ходих до родината и някъде най-после решили да асфалтират на цяло и не да кърпят и от 60 ограничили скоростта на 40 - толкова качествен резултата , да не говорим че 2 седмици по-късно никой не се беше засилил да положи хоризонталната маркиравка , та не знаеш 2-3-4 ленти ли са и коя в коя посока се движи , може ли да се изпреварва ,

27

Магистралчо

преди 7 години

Типично по Български!Винаги няма виновни,много знаем,а нищо неможем!!!Пратети ги тия инженери да видят как се строят магистрали в Австрия.

26

до 26

преди 7 години

Винаги ми е бил смешен аргумента---гласувах за Боко Тиквата, защото няма по-добър...А, бе аланкоолу---нима твърдиш, че в 6-7 милионна България, няма по-умен, честен, интелигентен от Боко Тиквата....ЯВНО ГО СРАВНЯВАШ СЪС СЕБЕ СИ!

25

Случват се грешки.

преди 7 години

Рециклирайте вложените материали

24

Анонимен

преди 7 години

Къде е онази лелка дето прилича на Хамбурски салам, която беше министър и строеше, строеше та чак ни проглушаваха ушите. Мина една по-люта зима и строеното цъфна. Виновни, аааа, зимата била. Наши помните за Видимите резултати. Видими са нали? Кой ще я попита, как е придобила имоти около Варна за над 32 милиона? С какви пари си купи къщата в Китцбюел за 1.2 милиона евро? Това са парите откраднати заедно с АПИ от нас, тези които плащаме данъците и си трошим колите. Някой да и търси сметка?

23

Наблюдател

преди 7 години

Напълно подкрепям 27. Вън Престъпниците от България. И този път няма да изкарат пълен мандат, но за сметка на това ще висят по дърветата .... На хората им писна ....

22

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 18 Е , от двете злини отново избрахме по- малката. Напълно нормално.Пък и ГЕРБ не са фолирали държавата два пъти, като БСП.

21

Отговор

преди 7 години

До Вчера 14 Да лошо е строителството.Затова като БСП, нищо не прави , за да не те обвинят после в кражби.

20

Врачанин

преди 7 години

Написах аз тук до Бойко в новото правителство да не слага нито една жена министър , ама той не слуша. А ако знаете как се строи във Враца водния цикъл , ще се хванете за главата.Полагането на тръбите не става върху пясък и се посипват отгоре уж със ситен филц , който пробива тръбите.Очевидец съм как се извадиха 200 м. тръби с дупки колкото футболна топка.Не ми се мисли какво ще стане когато се пусне в тях атпадната вода.Градът е тотално съсипан.

19

Чичо Тони

преди 7 години

До 8. Ако гаранцията е 5%, строителя предварително я е отписал като е надул цената и сега си върти синджирчето.

18

Анонимен

преди 7 години

България е единствената страна в света, където има сезонни магистрали. Летни, осеяни с дупки и неравности. И зимни, неизползваеми, когато завали сняг.

17

Анонимен

преди 7 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !На материала му харесва. Избра си ги пак.

16

Анонимен

преди 7 години

Има ли някой който да не се съмнява, че каквото и да построи Лентореза, след една зима и ще се разпадне? Едва ли има и десет. Държ.поръчкс се краде от 50% до 80%. Възлагат я, превеждат парите и още на другия ден искат обратно договореното. Какво да се построи с 30 или 40% от парите? Само се замазва и лъже. Основната част от плячката се изпраща на Лентореза, трохите обират слугите му. Цацаров си е негов, мълчи което значи, че му се плаща. Трябват нови хора, всичко крало в затвора и да връща!

15

nkavrakov

преди 7 години

Бойко Борисов,Волен Сидеров,Красимир Каракачанов,Валери Симеонов.....Тези лица които са за затвора , в момента ще управляват България и обществото спи......спете уважаеми съграждани.При споменаването на тези имена ,според мен е достатъчен повод за емиграция с еднопосочен билет.

14

Анонимен

преди 7 години

Бъркате хора ,виновни за състоянието на магистралите са БСП .Бойко е чист като бебешко дупе ,а Лилето е светица ,нали ако не е Бойко слънцето няма да изгрее ,ще дойде нов ледников период ,благодарение на него се радваме на светлина и топлина ,Е това си има цена ,краде човекът ,ама кво толкоз

13

Вчера

преди 7 години

пътувах по прехвалените магистрали ,тц,тц,тц селските пътища в Западна Европа са по хубави .На магистрала Марица все едно се носиш по вълни .На Тракия друса яко .Направо се замислете защо Герб санират и строят магистрали .Щото се влагат много пари ,където има много пари и много може да се краде .А за магистралите ,тва не са магистрали това са лоши междуградски пътища

12

дааааа

преди 7 години

Точно като правителството на Трътлестия от Банкя.