8

Анонимен

преди 7 години

9, какви точно евреи са Амнести, след като през ден се занимават да обвиняват Израел?

7

байхейс

преди 7 години

"Амнести интернешънъл" .... евреите са развързали кесиите види се

6

Таси

преди 7 години

Нали продължава войната,защо протестират сега?Повече война повече бежанци,сега иска и Корея да удари.Тия правозащитници знаят ли изобщо какво искат?Няма угодия,Дони,на протестърите,каквото и да направиш,все ще протестират.

5

Анонимен

преди 7 години

Няма да видите нито един от тези протестиращи на снимката да протестира срещу браковете на малолетни, срещу исляма, срещу жътвата на органи в Китай, срещу обрязването на жени. Просто защото за протестиращите понятия като свобода и човешки права не значат нищо. Тръмп е лесна мишена, просто защото няма да ги избие. Те никога не протестират срещу диктатори. Просто защото самите те прокламират диктат. Диктат на исляма и левите сили.

4

до 3

преди 7 години

Бил съм в Либия на работа Кадафи даваше по една българска надница на либииско дете отишло на училище.Либиеца с пръчка пращаше по 4-5 деца равни на 4-5 наши надници и на сила се учеха да пишат и четат.Сега там е глад чужди фирми вземат парите от нефта а за либииците един гол мамул.Това е либииската пролет.

3

Анонимен

преди 7 години

Къде е сега изуменият Станишев с култовото "Здравейте, Циркаджии!"?

2

Анонимен

преди 7 години

"Ако Статуята на свободата е израз на нещо, то е готовността за предоставяне на убежище на хора, прогонени от войни и нетолерантност."Разплаках се...от смях хахахаха

1

Трън

преди 7 години

ТрЪмП...