127

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 136 До укротителя на робовладелци:Нито завиждам , нито злобея.Просто исхах да затворя устата на тези дето плюят по държавните служители.И да те питам , мислиш ли че няма нужда от държавни служители?

126

Отговор

преди 7 години

До АК-47 120 Приятел , не разбра ли че за който и да гласуваш няма управия ?.И ако си мислиш че Нинова се е затичала да управя България, много се лъжеш.И от нея нищо не става.Послед опит е да се състави експертно , не партийно правителство с даказали се в годините специалисти .Ако и това не проработи , закриваме държавата.

125

Анонимен

преди 7 години

Goranov s 200 lv li jivee ako tova e jivot ili s 580 lv e drugarja goranov jivee s 6000 i dr dobavki skapi koli dchofiori ohta i imoti slugi v kuhnata taka sa novobogataschite ot gerb patrioti bsp te sa efni i saschti naroda gi preisbra daschto trabcaache novi isbori. Te sa. Se edni i saschti komunisti bkp samo v dr imena partiizi prebojadisani dezata na bkp

124

Анонимен

преди 7 години

До ПенсионерА ти защо седя на тази заплата 8 години? Аз в частния сектор преди 10 години работех на твоите пари (580лв) в моемента след смяна на 5 работни места съм с чиста над 3000.... Завиждаш сигурно и злобееш ама не си искал да хабиш нерви като мен да се разправяш с всеки работовладелец а си предпочел да си кротуваш нали???

123

ГеП

преди 7 години

В предишните два полумандата на ГеП заплатите на държавните служители не бяха увеличавани. Единствените с големи заплати бяха техните калинки, които спускаха откъде ли не, събрани от кол и въже. Например една младша калинка получава с назначаването си без ден трудов стаж, колкото колеги, които са супер компетентни и работят като волове от 20-30 години. Младшата калинка бива и повишавана на всеки две години, и заплатата повишавана. На всички други - 0. Говоря за поне 10 случая пред очите ми.

122

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 126 Прав си колега.Пенсионирах се скоро като инспектор вет. лекар в БАБХ .Последната ми заплата беше от 580 лв. основна и с прослужени 40 г. стана 700 лв.Взех пенсия от 380 лв.Ето ги хубостите на малките /пчеличките/д. служители дето вършат цялата рабока. Заплатите на колегите не бяха вдигани 8 ОСЕМ години. Едва тази година са вдигнати с фантастичните 5-6 %.Тези дето плюят по държавните служители да прочетат хубово това и да замълчат.

121

Така е

преди 7 години

До Анонимен 111 То и аз за малко да гласувам за БСП , ама като се замислих.... , той Бойко не може да управи държавата , та камо ли Корнелия.

120

Анонимен

преди 7 години

ЗА ТЯХ ВИНАГИ ЩЕ ИМА-ЗА ПЕНСИИ НЯМА ПАРИ.ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ, ОВЧЕДУШИЕ, ЦИНИЗЪМ!1

119

Даскала

преди 7 години

Ами тия от ГЕРБ са се борили за кокала , не за тоя дето духа!Заплатите съм им най-малкия проблем , предстои скоростно надлапване с патриотично настроените към собствените си нужди Симеонов , Сидеров , Каракачанов и техните гладни чети!На всички тия "управляващи" ще им се наложи да лапат като за последно , защото ще бъде наистина за последно!

118

Анонимен

преди 7 години

КРИВО ГЛЕДА , ПРАВО СЪДИ . СЪЗДАВА СЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ ГОСПОДИН ГОРАНОВ СЕ Е ЗАЕЛ С ТОВА , КОЕТО НЕ МУ Е РАБОТА .

117

ДА ВИ Приседнат

преди 7 години

Пожелавам ви само едно,,Това измислено "Правителство" да ПАДНЕ и да СЕ ЗАДАВИТЕ ОТ ТЕЗИ ПАРИ....ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ПОЛИТИЦИ..

116

Анонимен

преди 7 години

Ех господа депутати,искам само месец да посрещнете нуджите си с моята скромна заплата на държавен служител от 630 лв. Да това са ми благинките както тук някой писа. Не всички държавни служители взимат 1300 лв. Чисти. С тези пари само тоалетната си хартия няма да можете да си купите. Толкова наглост мили родни депутати,че и на всеки три месеца... моята заплата не е увеличавана от 2012г. Благодаря

115

Анонимен

преди 7 години

До ДЪРЖАВНИЯПочти всички държавни служители са слагачи и некадърници . Който е некадърен да прави частен бизнес се г*ъзи на власта и получава държавна служба . Това е проблема

114

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете, че преди малко пияните рашки (в Черно море) си праснаха един от техните военни кораби в кораб с крави и си го потопиха. Кораба с кравите и кравите са ОК - не е проблем.

113

ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР

преди 7 години

До extremist 121:Абе, не е точно така. Има и държавни и държавни служби, взимам чисто 1300 лева като сложим всичките "благинки" които изреждаш. По-зле е от дребна частна фирма, ала и стани ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ в МФ - съвременен вариант на робството.

112

extremist

преди 7 години

Проблемът на средните величини е, че понякога тя расте, а реалните доходи намаляват и икономиката тръгва надолу - ТОЯ ФИЛМ СЕ СЛУЧВА САМО ПО ЕДИН НАЧИН: ГРАБЕЖА ОТ 240 ЧОВЕКА РАСТЕ, ТЯХНИТЕ ДОХОДИ ХВЪРЧАТ СТРЕМГЛАВО НАГОРЕ, ИКОНОМИКАТА ТРЪГВА НАДОЛУ А С НЕЯ И НАШИТЕ РЕАЛНИ ДОХОДИ

111

extremist

преди 7 години

Депутатите отказаха да замразят заплатите си и така оставиха в сила правилото, според което възнагражденията им се увеличават на всеки три месеца. - Я ПОСОЧЕТЕ ПОНЕ ЕДНА ФИРМА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ВСЕКИ ТРИ МЕСЕЦА ??? ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР НЕ ГО КОМЕНТИРАМЕ - ТАМ И ЗА 700лв НА МЕСЕЦ ЩЕ БАЧКАМ(КАТО ДОБАВЯТ ВСИЧКИ БОНУСИ, ИЗВЪНРЕДНИ, ВРЕДНИ , КАТЕГОРИИ ДО КЪМ 1800 ГИ ДОКАРАВАТ). ДЕПУТАТА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ЕЖЕМЕСЕЧНИ ВНОСКИ В ХАЗНАТА А НЕ ДА ВЗЕМА ЗАПЛАТА

110

АК-47

преди 7 години

Ама тези дембели, тлъсти ***, какво си търсят, да почнем да вадим калашниците ли??? Нали нямало пари за възрастните хора!!! Нямало пари за здравеопазване, за образование, и за всичко в тази държава, ама за увеличение на техните заплати имало! Като сте гласували за тези мръсни ТЪРТЕИ, търпете си ги сега. И следващия път пак да гласувате за тях, вместо да ги качите на една совалка... Знам, че ще ме изтриете...

109

Анонимен

преди 7 години

Сега видяхте ли какви хора избрахте??? Другия път пак за тях гласувайте.

108

Пенсионер

преди 7 години

Сития на гладния не вярва.