24

firo

преди 7 години

"Иван ПетровГледайте си държавата.Швеция не може да я стигнете и след 100 години."Вие си гледайте Швеция. Не ние висим в шведски новинарски сайтове и коментираме.

23

баш демократ

преди 7 години

Всичко идва от метастазите на криворазбраната толерантност,закриляща *тa!

22

hgfhfg

преди 7 години

Бях в Малмьо преди пет години - далеч преди кризите в Близкия Изток и Северна Африка. Тогава хората, които срещнах бяха около 50 на 50 - 50% шведи и 50% *** от афроарабомаймунски произход. Казах си - язък за града, ще го направят гето. Явно вече е.

21

Анонимен

преди 7 години

Като допълнение на долния коментар ще кажа само, че имаме къща в Швеция и за обикновените хора е доста сигурно, да не говорим за работещите институции, електронното правителство, икономиката, предприемачеството и тн и тн. Българинът обича много да злослови, а не си гледа в кочинката, която е ненадмината. В Европа има една държава, която прилич на Близкия изток, не само като мръсотия, но и грозотия на сградите, дупките по улиците и тн. Сетете се коя е...

20

Анонимен

преди 7 години

Аз повече бих се притеснил за България, процентът мюсюлмани е малко по-голям от този в Швеция, престъпността също, има райони на Бг, където хората дори не се обръщат към полицията, защото така или иначе няма смисъл(справка например Северозапада), да не говорим за закланите възрастни хора по селата, бедността е ненадмината, най-ниска продължителност на живот от целият Европейски съюз, кражби и корупция на всички нива, Ами съседите - Турция, която ще пламне по някое време, ами Македония?

19

Иван Петров

преди 7 години

Абсолютни измислици премислици!За 10 години от както живея в Малмьо се изпозастреляха само двама арабина и стана голям проблем.А в България???Всеки ден кражби,измами,побои,катастрофи и престъпност.Корупция до Бога.Гледайте си държавата.Швеция не може да я стигнете и след 100 години.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Колко точно казано. Не е ли очарователно как мюсюлманските едноклетъчни тълкуват ръката, която Европа неуморно им подава през последните десетилетия, като признак на слабост? Знаем за какво идват мюслитата на запад - за да търсят безплатното, за евтини ***, алкохол и наркотици. И когато на белия християнин му писне, ще подпали целия свят барабар с килимчетата ви.Продължавайте да ръчкате спящия лъв и да се мислите за велики. "Идат като тигри, бягат като овци".

17

Додо

преди 7 години

Швеция вече е жертва на Халифата! Положението там е отвъд чертата. Връщане назад няма! Държава-камикадзе, самоубила се в името на квази-либералността, етно-марксизма, глобализма, и други проксита на ислямизацията и дирижиращия я Ислямски Джихад!

16

Анонимен

преди 7 години

Османе, бъде благодарен, че след освобождението не сте били изклани до крак по начина, по който вие сте клали преди това. Трябва всеки ден да лижеш земята, по която стъпваш от благодарност, че дедите ти не са клани по начина, който вие сте клали арменци, гърци, българи, евреи, грузинци. И помни, че има възмездие. Все по-малка става толерантността към вас, защото сте нагли и комплексирани. Не провокирайте хора, които знаят и могат повече от вас.

15

Анонимен

преди 7 години

Османе, на баня са ви научили римляните, които пък са я научили от Александър Македонски, който пък е донесъл този обичай от Индия. По това време вие сте били племе от мръсни и бездарни скотове. Не се кичете с чужди иновации. Вие нямате нищо общо с откриването на баните. Римските бани, които сте заварили по земите си са там отпреди вас. Въпреки баните всички миришете на овча лой. И никакъв дезодорант не може да заличи тази миризма на нечистоплътност.

14

така си беше

преди 7 години

А навремето комунистите като кажеха Швеция . . .Социализма води до бедност.

13

men

преди 7 години

разкажете и за новот полицейско управление в малкото могадишу в стокхол което е бункер, струва колкото малък град и до който полицаите ще бъдат транспортирани с броентранспортьор за да не ги гътнат новите шведи синове на шмеркелина. ше разкажете ама друг път.

12

Анонимен

преди 7 години

Тия са толкова сбъркани там,че няма на къде.Политиците забраняват на полицайте да свързват бежанците с престъпление.И тва е почти от 20 години.Бежанците не крадат,изнасилват или стрелят.Жертвите на престъпления или фантазират или самички са си причинили изнасилванията ,убийствата,грабежите.Бъдещето на Швеция е като мултикултурен халифат от бежанци и хомосексуалисти.Шведите винаги са били ненормални.Просто сега са решили по нестандартен начин да сложат край на държавата си.Луди всякакви.

11

Анонимен

преди 7 години

Не са били крави а 8800 чисти овци, не като тебе.....

10

Кондьо

преди 7 години

Не става въпрос за мигранти, а за хора от източна европа - Полша, Балтика ,Румъния и България. От другата страна в Копенхаген е същото. Всичките просяци са организирани , простотутките също. 90% са български и румънски м***нгасарян.

9

Анонимен

преди 7 години

Абе Малмьо е ясен - гоуем проблем е там, ама защо не пишете, че преди малко пияните рашки (в Черно море) си праснаха един от техните кораби в кораб с крави и си го потопиха. Кораба с кравите и кравите са ОК - не е проблем.

8

Gogo

преди 7 години

Така е в по-вечето градове не само в Малмьо и особенно там където има много емигранти или черни глави както шведите наричат чужденците

7

Кукар

преди 7 години

Фокс нюз да вземе да обърне внимание на някой от малките си градчета в САЩ, където има по 17 убити на час...

6

Анонимен

преди 7 години

Последната соц страна в Европа се разпада.

5

Анален отмъстител

преди 7 години

И по лошо ши става