41

Анонимен

преди 7 години

Новия башибузук.

40

Анонимен

преди 7 години

Ад под небето.Това е новата коалиция.

39

Анонимен

преди 7 години

Кой ще е министър на отбраната.Волен Сидеров ли.В последно време е много смирен.

38

Анонимен

преди 7 години

Ах ти долен ВИНКЕЛ предател

37

сминдух енд чесън

преди 7 години

Гледам ,ще си имаме министър на отбраната,а министър на нападението кога,просто за баланс.

36

упс...

преди 7 години

Каквото и да говорим, това е избора на българския гласоподавател.Добър или за пореден път лош - времето ще покаже.Остава ни единственно Надеждата, че поредната политическа Коалиция, няма да се превърне в поредната политическа "Кло----а----ка"!

35

Новите башии

преди 7 години

На снимката,Борисов-рекетьор,крадец на коли член на СИК,убиец на Чакъра и банков крадец -КТБ,това е една малка част от престъпната палитра на Борисов.Каракачанов-доносник от МВРо оплюл БГ и армията ни пред руска медия.Сидеров-лъжец дезертьор от военна служба,педофил и наркоман,по известен ,че вкара в парламента първия осъден за педофилия .Балевски -ченгел на ДС агентурата,укриващ данъци и ползващ незаконни трасета за кабелите на скат от Бургас до Влас,крадец на държавна пара

34

няма съмнение

преди 7 години

Чакат ретроградния меркуриии тия ще ни управляват пак и ще чакате живот и просперитет

33

яко крадене

преди 7 години

ще пада-газ,ток,вода,стоки,огради,лекарства и какво ли още не.....С нагласата за четири години...Ако стане така,не се знае до кога народа ще издържи и ще хване метлата...

32

До 32

преди 7 години

Местане,пак ли запя арията на клеветата?А се махай да не мърсиш форума.Същите приказки ги каза и тази сутрин по БТВ.Марш в анадола,предател мръсен.

31

Анонимен

преди 7 години

Много министерства, много разхищение.. не можаха ли да ги обединят малко..?

30

Анонимен

преди 7 години

Погледнете ги-все отбор "юнаци".И тия ще оправят държавата.Боже опази.

29

Анонимен

преди 7 години

Никога не сме имали по-неадекватен "президент" от ушанката радев - срам, СРАМ! Тоя льотчик кога ще уволни свръхдозата съветник Ив Христо Решетников и останалата червена гнила ***, дето за *** за зеле и слива не стават пискащите госпожички, не сме глухи, не сме слеяо! Радев - българопредател!

28

Бай Корлеоне

преди 7 години

Със стари КАЛИНКИ нов бардак не става. ( Народна поговорка). Тази КРАДЛИВА коалиция ще бъде "стабилна" и ще работи като прилеп, къртица и шаран ( по Стоян Михайловски). Очаквайте предстоящият ПРОВАЛ - няма да се забави много.

27

Анонимен

преди 7 години

АМИ ЗАЩО ЦАЦАТА ДА И ПОВДИГА ОБВИНЕНИЕ ТА ТЕ СА СИ ДРУЖКИ ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК СА СЕ ОПЛЕЛИ И БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ И КАКВА КРЪГОВА ОТБРАНА ИМА . ДО СЕГА ДА СЕ Е СЛУЧИЛО НА БОРИСОВ ДА МУ СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ЗА ПЕЕВСКИ ИЛИ ЦАЦАРОВ И ТОЙ ДА НЕ ГИ ЗАЩИТИ .....СЕГА ПЪК ИМАЛИ СМЕ РУМЪНСКИ МОДЕЛ ...ХА ,ХА ХА ...АКО ИМАШЕ ТАКЪВ ПЪРВО БАЦЕ ЩЕШЕ ДА Е В ЗАНДАНА !

26

Анонимен

преди 7 години

Чакаме свинетка пак за м-р на регионалното развитие,защото има още много за крадене.Странно защо Цацаров не и повдига обвинение за 50-те милиона лева,присвоени от нейния подопечен шеф на АПИ Лазаров,когото госпожата като една Раймонда Диен брани с гърдите си.А Борисов не само не смее да я пипне,а пак ще я назначи.Явно много са се овъртели в далаверите,затова са като бетон-Борисов,Павлова,Дончев,Горанов.Това са най-големите далавераджии,но КОЙ да им потърси сметка.

25

Анонимен

преди 7 години

Махнете тиранина! Ясно ли ви е?

24

Анонимен

преди 7 години

ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ ПАК В ТИЯ........ДА МУ МИСЛИ НАРОДА ДАЛИ ИМА ОЩЕ ДУПКИ В КОЛАНА И ЩЕ ХВЪРЛИ ТОПА ДОКАТО ТИЯ СЕ НАКРАДАТ.....

23

Odisej

преди 7 години

Борисов 3 е по-вреден за България от чума,холера и тиф в едно! То ядрена зима не би ни избивала толкова колкото крадливите комунисти герберасти,бесепари,седесари патридиоти всички еничари! Хора ползвайте правилните думи! Те не са политици! Те са еничари българоубийци!

22

Бай Корлеоне

преди 7 години

Започва ГРАНДИОЗНИЯ ПРОВАЛ на ШАЙКАТА ТИКВИТЕ 3! ПАТРИДИОТИТЕ се отминаха от ВСИЧКИТЕ си предизборни обещания ( доходите, данъците, необлагаемия минимум, пенсиите...) и ПРЕДАДОХА своите избиратели! Най-очевиден ще бъде ПРОВАЛЪТ на председателството на ЕС, защото ГРОБарските КАЛИНКИ не владеят чужди езици (Само УСТЕН ФРЕНСКИ). Господ да пази България до предсрочните избори наесен...