12

Корпорацията

преди 7 години

До Анонименмога да предположа като човек с 10г. опит, не са дали максималния размер, защото после ще трябва да се аргументират писменно на поне 1 началник защо са го направили. Отделно този 1 началник може да трябва да доложи на по - голям случката, а това вече е проблем. Началниците пращят от амбиции и не желаят да доствят лоши новини на вишестоящи.

11

така е

преди 7 години

До Анонимена в страната на силно ограничените възможност /нищо, че е най - богатата на природни ресурси/, могат да те убият по сред бял ден без повод. Или да те пратят на доживотна сибирска разходка, пушечно месо в Украйна, Сирия и тн.

10

Анонимен

преди 7 години

Само в страната на неограничените възможности може да те пребият неограничено затова че си си купил билет. Страхотно, евала.

9

Анонимен

преди 7 години

До Аа" Ако говорим за пазарна икономика това значи да пуснат търг за последните 10 места в последният момент." - това за което говориш е фирмена политика, и фирмата може да следва политиката която си посочил, или да следва друга политика. Това е коренно различно от пазарна икономика.

8

Аа

преди 7 години

Ако говорим за пазарна икономика това значи да пуснат търг за последните 10 места в последният момент. Вместо 10места просто да се водят намалени с 10% и негарантирани и толкова. Да се знае.

7

Анонимен

преди 7 години

До Ааи също толкова просто и лесно клиентите ще се прехвърлят към друга фирма, която ще се държи (малко) по-добре. Май не си много наясно какво значи пазарна икономика (това в БГ не го брой)

6

dsagd

преди 7 години

Поредно "феноменално" заглавие в Dnes.bg!

5

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятасегашните правила са давали лимит 1200 долара. Ето защо някои хора недоумяват защо компанията не е предложила пълния размер на компенсацията преди да започне процедура по принудително премахване

4

Аа

преди 7 години

Просто и лесно, при продажбата на билета авиокомпанията дава да се разбере и казва че има вероятност билета да е бил продаден на някой друг още на 5 човека които седят в резерва ако няко се откаже. Тогава клиента ще го има предвид. Няма нужда от никакви обезщетения и ексцесии. Като не е знаел човека си мисли че има право и си го отстоява, а така вече ще знае.

3

Ники

преди 7 години

Тоест ги съдим, защото по тяхната схема не може да мине нашата схема с която лъжем нашият си народ ...

2

GolemPraz

преди 7 години

Тоя пътник ще да е бил доста паянтав. Носът му се скръшил, а двата му зъба тъкмо това са и чакали, та да фръкнат и те. Па добре, че му се не е разглобило още нещо.

1

Анонимен

преди 7 години

Първо парите, после ме бийте!