40

Анонимен

преди 7 години

Веско е уникален певец със страхотни песни,Веско пълни зали без да му се налага да си показва гъззза.Какво да кажем за яката дууупара на Гери Никол освен гол да го бара

39

vlady

преди 7 години

Има достатъчно качествена съвременна музика и ценители, които я слушат. Примерно миналата неделя гостува един стойностен изпълнител, композитор и продуцент Peter Tagtgren и въпреки сериозното закъснение Mixtape беше пълен с изключително възпитана и отдадена публика, живото изпълнение беше невероятно и нямаше грам простотии и плейбек. Човекът завладява с изкуството си , въпреки че не е учил в консерватория и не мрънка, че държавата му е длъжна за каквото и да е било, а работи наистина здраво.

38

Криско

преди 7 години

Аве червей, я покажи на тия хора как са мяташ, как са потиш, колко са раздаваш. Нидей говори за новата музика. Както е казал известния хан Омуртаг за ценностите през 820-та година - "Дупето пантера, джамове карера!"

37

Анонимен

преди 7 години

Напълнил Зала Армеец, ама както герберастите я пълнят - с платените автобуси и кебапчета и бира плюс разходка в София за порвинциалистите.

36

пенко

преди 7 години

Всеки изпълнител си има определена аудитория . Веско Маринов пее за българите ! ........".АЗ ЗНАМ БЪЛГАРИО ...АЗ ЗНАМ , ЧЕ НЯМА ДРУГА ......" - аз съм перничанин на възраст .

35

Анонимен

преди 7 години

спондж боб

34

бг

преди 7 години

Прав е Веско Маринов .опростачването и ци га низацията на нацията започва с песните ,които се слушат , а просташка нация лесно става робска нация.

33

майками

преди 7 години

Колкото и да се гаврите малки комплексарчета , на пръсти се броят изпълнителите , които препълват Арена Армеец . Давайте въздухари, хейта е вашата сила .

32

Анонимен

преди 7 години

Веско не се поти, тялото му плаче докато пее!

31

Анонимен

преди 7 години

Тоя не мже да пее, а само се поти. Добре че са ГЕРБ да го лансират и медиите им да ни го натрапват.

30

Перник

преди 7 години

Веселин Маринов продаде в Перник 3 диска от новия си албум.Които сам дойде да си купи.

29

Анонимен

преди 7 години

Няма такава шушу-мига като тоя. Може би само приятелят му Цветанов.

28

законопроект на Цв.Ц

преди 7 години

1.1.Всеки българин, минимум два пъти годишно на концерт на ВескУ !!!1.2.За чужденците пребиваващи в България, един път годишно !!! Ха, *** ха !

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА който е завършил консерваторията сега ли да си сканира дипломата за доказателство или ще го проверите в регистрите на МОН. Аз си мислих, че музика могат да слушат и хора без музикално образование! Но сега разбирам липсата на слушаемост за Веско - малко музикални гении има в България и не могат да му изкупят 28-те албума!

26

металист

преди 7 години

еми Весо, правете качествена музика, и хората ще ви слушат! Ще обърнат гръб на рапа! просто! Всички ревете, че не ви се дава сцена, нямало зрители, а като дойде АЦ/ДЦ - 60 000 на В. Левски...Това е рецептата. Иначе ще въртим чалга и рап, и така...

25

Анонимен

преди 7 години

От музея с восъчните фигури събирали восък, много восък. Ще правят звездите ни Гери и Никол, дето имат общ ... да кажем ханш!

24

Гочо от Стара Загора

преди 7 години

Бях си оставил 2 билета за концерт на Веско Маринов на таблото на колата. Нощеска някакъв *** ми е счупил предното стъкло и е оставил още 4!

23

Анонимен

преди 7 години

Прочетох две изречения и ми се приспа.

22

Анонимен

преди 7 години

И аз искам цензура, но на тъпата соц естрада и халтура

21

бивша учителка

преди 7 години

Има един разказ "Другоселец", изучаваше се в училище. Другоселецът е учтив, а местните мъже / в кръчмата/ се държат враждебно. Ситуацията се променя, след като другоселецът изпсува, тогава го приемат за "нормален" като тях.За стотина години малко се е променило. Пак кръчмарори и лентяи са на предна линия, пак със същия мисловен капацитет.