15

Кралев дол

преди 7 години

Петев,ела при нас тренер!При победа имаш каса бира,при загуба кютек и бирата от теб!

14

Анонимен

преди 7 години

Айде който не знае български и е комплексар сакън да не го свържат с провинцията, да не се обажда и обижда.Пеjев може да не става за печ, ама в нормалните държави винаги при едностранно разтрогване изплащат всичко по договора, ся друг въпрос е как са свикнали в Хърватия.

13

Анонимен

преди 7 години

Очаквам от тук нататък Петев да бъде предложен за мястото на Перуката и така да приключи "славната" си кариера във футбола,а и да доразвие по пътя си към нищото БГ футбола!Да му е честито!...все пак колко прозорливи са били онези негови фенове които го подготвиха за баня със събличането на тениската!

12

Анонимен

преди 7 години

Тия са си виновни. Да ме бяха извикали мен за 9 300 лева на месец, щеше да им е по-евтино и шампиони щях да ги направя.(без майтап). А сега плащайте му милион евра. леле.

11

до 2

преди 7 години

всички знаем какво е "пъди" бе путъо, проблема е че не се използва за официален и книжовен в българския, там е проблема, а ти на село си я ползвай думата колкото си искаш. Какво си ми сложил ника на един вече умрял отбор и го играеш остроумен. Пиши се Етрополе или Литекс да знаем на кого симпатизираш, или напиши Москва до това ЦСКА да знаем.

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя за никъв мup не става. Където и да отиде му изхлузват тениската/гащите и го наритват.

9

Анонимен

преди 7 години

Този *** до кога ще се занимава с футбол. Да става депутат и да си мета капата.

8

Черноризец Храбър

преди 7 години

До БеТова ,което са ти цензурирали е ,,дървена запушалка за каца ,в която има зеле,, !!! И в книжовният български език се нарича ,,***,, ..о поради слабите езикови познания на *** го бъркат с ,,мъжки полов орган,, и го цензурират !!! Както ще цензурират/предполагам/ и тоя текст...

7

ЦСКА

преди 7 години

До Анонимен-8 : Ама ти знаеш какво е диалект !!! Па ти не си за на два крака,ти си за на четири крака,бе ,,Геренбахче ,, !!!

6

Нико

преди 7 години

Провинциален - дедовия... Книжовен български корен на изпъждам, пропъждам, напъждам.Не се ползва често, факт. Но не я прави провинциален, свити ми шопе ;]

5

MaйMyнaтa

преди 7 години

Славен Белупо му го нaлyпa, оная вечер

4

Анонимен

преди 7 години

кога ще го събличат и тия?

3

Допълнение

преди 7 години

към 3 Уточнявам,че съм писал национален,защото там да си треньор на Динамо е почти равносилно!

2

Бе

преди 7 години

аз ги мислех хърватите за по-умни!То от Петев и *** за зеле не става,те го взеха за национален треньор!

1

ЦСКА

преди 7 години

До Анонименdo 1 :Не ти ли е позната думата ?!!! ,,Пъди,, означава ,,гони,, ...Синоними са двете думи ...А знаеш ли какво е ,,синоним,, ? Май не...Свещена простота -фен си на ,,Геренбахче,, ,нали ?