6

Q12017

преди 7 години

Ония с ябълките имат 44.6% пазарен дял за смартхони в САЩ (Самсунг 28%), но в световен мащаб картинката е съвсем различна - Самсунг 22.8%, Епъл 14.9% (Source: IDC Quarterly Mobile Phone Tracker, April 27, 2017)За цялата продукция на двете компании просто няма място за сравнение, Самсунг са километри напред.

5

Анонимен

преди 7 години

Самсунг призвеждат кораби, самолети, скоростни кутии, битова техника, стоки за бита, индустриални роботи, оборудване за електростанции, слънчеви панели, компютри, каквото се сетите. Отделно имат дялове в 1 милион компании, но не са основен акционер. Ония с ябълките са прибрали 90% от приходите на балъците ;) Едва ли 90% от приходите от продажби на мобилн устройства изцяло по света ;) Щото ако го вярваш това явно нямаш представа колко голям е света. Особено Индия и Китай.

4

Gost

преди 7 години

До АнонименЕто го поредния БГ ***. Ония с ябълките са прибрали 90% от приходите от продажба на мобилни телефони в световен мащаб за миналата година, не ги мисли. А жълтурите докато правят бизнес с крадени идеи няма как да издрапат, не и в секторите различни от тези на пералните и хладилниците.

3

Мавърският конник

преди 7 години

Корея ако се обедини и ще задмине Поднебесната даже. В общи линии това са най мощните индустриални държави. А ние строим магистрали, бавно но за сметка на това некачествено. Вечна слава на Гроб и нейния лидер човека Бог!

2

Анонимен

преди 7 години

А защо не се съобщава за рекордните печалби на Северна Корея от производството на радио лампи? Защото това не е изгодно на империалистите.

1

Анонимен

преди 7 години

Доналд Дък и Ким Чен ще видят сметката на Samsung.