60

Анонимен

преди 7 години

и е прав човека ... те и предложиха да поеме отговорност - корнелия каза че не иска ...реши че има някаква скрита уловка :) да е жива и здрава в опозиция

59

presl

преди 7 години

chestito vi sultanat.

58

карина

преди 7 години

Това "Патриот" вече взе да се родее с и--дио--т и девалвира като дума и съдържание.Патриот е - душа дава, но не свойта душа, брате, а душата на народа .Така ли беше стихчето ?

57

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 7 години

Г-Н СИМЕОНОВ, СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РАЗОЧАРОВАШ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ... СЕДНИ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СИ ТРАЙКАЙ...НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА, ЧЕ МНОГО СА ХОРАТА, КОИТО ЗНАЯТ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ТИ И УМСТВЕНИЯТ ТИ ПОТЕНЦИАЛ. НО... ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЕТО ВРЕМЕ. ТОГАВА ДА ТЕ ВИДИ БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ, КАКВИ ЛЪЖИ ЩЕ СПРЕТНЕШ ЗА ДА СЕ ОПРАВДАЕШ ЗА КРАЖБИТЕ И ЗЛОУПОТРЕБИТЕ ИЗВЪРШЕНИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА И РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ФИРМИТЕ ТИ.

56

Анонимен

преди 7 години

Битиви взе от БНТ1 тотото, да ги излъчват и тях като реалити шоу след Слави. Парламентът и партиите ще започнат да печелят по честен начин.

55

Анонимен

преди 7 години

Напротив, Валери Симеонов никак не е ***, много е хитър дори и си плете своята кошница. Както му изнася, така говори. Иска да става министър на енергетиката, защото само в този сектор все още има пари, от където може да се облагодетелства. Ако утре БСП дойдат на власт, Валери Симеонов и обединените патриоти ще са в коалиция с тях. Готов е на всичко, за да е на власт.

54

Киро

преди 7 години

Симеонов не усеща ли, че го използват герберите. *** Симеонов, просто управление.

53

Минаващ

преди 7 години

Единствената логика да не се излъчва парламента е вземането на задкулисни решения и отнемане възможността от огласяването им пред хората. Още с първата си крачка новата коалиция заявява, че ще действа на тъмно. А моето първо мнение е, че няма да изкарат дълго.

52

бай ганю

преди 7 години

ах какъв национален проблем..сега няма да спи цял народ от тревогибай *** няма да са гледани с невероятните си задачи и дела на препълнените от тях ежедневно скамейки и кипящ труд който зрителя да оцени и боготвори

51

Анонимен

преди 7 години

TOQ DO SKORO PSUVA6E GERBERITE A DNESKA SE CELYVAT... EY NA TOVA E DA SI BALGARSKI POLITIK

50

да се скрият

преди 7 години

Е и какво като ги дават по телевизията? Помните ли как се провали Елена Йончева когато се опита да предизвика масова психоза? Стана като лъжливото овчарче.Само се излагат. Вместо да се скрият и да не се показват искат да ги гледат. Да се скрият че да не им гледаме противните физиономии. После ще са благодарни че не са ги показали и не са станали за резил пред хората.

49

Анонимен

преди 7 години

Те са там да те питат за мотела.

48

Анонимен

преди 7 години

Ами няма самотебе да те дават я , колко хотела имаш по границата и цоцкаш пари от държавата.

47

Анонимен

преди 7 години

РЕЙТИНГЪТ НА ПАТРИОТИТЕ СЕ ТОПИ С ГЛАВОЛОМНА БЪРЗИНА.ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ СА РАЗОЧАРОВАНИ НЕОБРАТИМО.А ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАВИНАГИ СИ СПЕЧЕЛИ ПРЯКОРА КОЗИЯ РОГ.

46

хаха

преди 7 години

Че кой освен безработен и безполезен *** и пенсионери с повече свободно време, сядат и гледат тая тъпотия в ПЕТЪК - работен ден (нещо непонятно за много "нещастни" българи) и то на обяд? :D :D

45

ТОЗИ...

преди 7 години

ТОЗИ МНОГО БЪРЗО СЕ ПРИЕ ЗА ГОЛЯМАТА РАБОТА - ЩЕ ТЕ ПИТАМ КАТО ТИ ВРЪТНАТ ПРИЗОВКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО ЛИ? ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ТОГАВА ЩЕ ТИ ЗАМРЪЗНЕ ГРОЗНАТА УСМИВКА - АКО НЕ СА БАБИЧКИТЕ КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ КОЙ ЛИ ЩЕШЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ И АКО НЕ БЕШЕ АТАКА ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ НАЙ МНОГО ПРИВЪРЖЕНИЦИ

44

До 48

преди 7 години

Няма как да спрат турските сериали - техният електорат, е този, който ги гледа. Защо мислиш, обещаваха 300 лева минимална пенсия? Сещаш ли се кои точно получават минималната пенсия в България и са гласували за НФСБ, ВМРО и АТАКА, за да им дигнат пенсиите? Това не са българите-пенсионери работили по над 40 години.

43

Перко

преди 7 години

Айде патреотете, сега да се спрат и турските сериали !!!

42

Анонимен

преди 7 години

След провала на ГЕРБ, АТАКА, НФСБ и ВМРО, най-вероятно други ще управляват, а Валери Симеонов ще подскача като ощипана мома и ще иска петъчния контрол да го дават по Канал 1.

41

А тате каза,

преди 7 години

че Далавери спокойно може да замести Пожарникаря, еднакво са прости и за това се обичат.