18

Гражданин

преди 7 години

И този човек с липса на всякакъв морал и достоинство ще ни говори за МИТ турската намеса за изборите у нас,но самата Турция толкова няма вина,колкото тези,на които мозъкът им е изМИТ,а наш Местанчо там държи първото мястоооо!Всяка страна по един или друг начин се опитва да се меси тук и там на съседите си,НО когато "българин" става проводник на политиката на чужда страна там вече нещата трябва да се назоват с исти нското им име и то е едно -ПРЕДАТЕЛ ! Вън от България! В теб няма нищо българско!

17

Защо?

преди 7 години

Защо се допуска един такъв тип турски агент да говори против България и народа ни? Продаде се на Турция и сега иска да продаде и България!

16

Анонимен

преди 7 години

Тоя пак екзактно лъже!

15

****

преди 7 години

Този да не се прави на ахмак,и да не се опитва да приспива народа с такива безмисленни приказки,всички видяха как се скри в турското посолство,защо не отиде при наще служби,или в друго посолство,а точно в турското,с това си действие,доказва,че работи за турция,и е финансиран пак от там,за това от ДАНС да го подлепят,какво го чакат да се обеснява.

14

Анонимен

преди 7 години

*** !

13

Бай Хой

преди 7 години

Може да е добронамерен съсед и без ДОСТ. И кой казва , че няма намеса само. Преди изборите ореваха орталъка с митинги на "официален" език. Туроператорите им забогатяха със заявки за екскурзии преди избора.

12

Анонимен

преди 7 години

Не от столетия, а от хилядолетия е добронамерен съсед.. Турция е провъзгласена за република 1923 г, преди това е била османската империя. Добро познаване на историята г-н Местан!..А за какво 500годишно турско робство говорим тогава?Или когато ни изнася е вековно, когато не ни изнася е от 1923?Нещо май май, а?!?!

11

Анонимен

преди 7 години

Първата работа на НС е да промени изборния закон.Гласуването в чужбина само в посолствата и консулствата.Както е в Германия.И нищо повече.

10

Анонимен

преди 7 години

Този дявол беше разконспириран много одавна,но тази сутрин сам се издаде.Когато прочетете по форумите изказвания против президента и за намесата на Решетников/за който вече никой не си спомня/да знаете,че това са хора на Местан или самият той *** по форумите.Не може да преглътне позицията на президента,че Турция се бърка във вътрешните ни работи и залива всички сайтове с гнусни обиди и клевети.Не се връзвайте.Който е гледал сутрешното предаване по БТВ сам ще се увери в това.

9

Наблюдател

преди 7 години

Последно време по-нагъл доносник на бившото ДС, а сега отявлен представител на турските служби от агент "Павел" не е лансиран толкова "напоително" от българските медии! За сега обаче не е известен псевдонима му във въпросните служби.....

8

цветанов

преди 7 години

В скоро време и тоя ще бъде екстрадиран и със забрана.Подъл и нагъл

7

Анонимен

преди 7 години

Нямало намеса чрез ДОСТ? Дори БСП и Атака не си позволиха да включат руския посланик в предизборните си клипове! Ама как ще има намеса чрез ДОСТ? И един мармот завива шоколад...

6

Анонимен

преди 7 години

Рядко НВ Природата създава такава жалка креатура като този продажен козльо. Продажен, долен, алчен, безумно страхлив, подъл, гнусен, мразещ България и българите, готов на всякаква подлост за да слугува на Ердоган. Последният му е обещал, когато България стане част от Османската империя да го направи падишах на българска територия. Но няма да му се получи! Най-много да привисне на някое дърво като Дучето.

5

Анонимен

преди 7 години

Владимир Зидаров може дванайсет цербера да приспи с псевдооргаторските си лъжи.Егати токсичното неискрено човече, като го погледнеш ти се сгадва в душата.

4

Анонимен

преди 7 години

Не от столетия, а от хилядолетия е добронамерен съсед.. Турция е провъзгласена за република 1923 г, преди това е била османската империя. Добро познаване на историята г-н Местан!

3

НационалБатка

преди 7 години

Аа.Плащал си на частно за охрана.Еми ако си толкова добронамерен и всичко ти е на чисто за какво ти е изобщо охрана бе,Местан ефенди?А?Като ти е наааакана дупягата ще си плащаш от твоите пари да ти я пазят.

2

Анонимен

преди 7 години

МИТ е абревиатурата на турската разузнавателна служба.

1

историк

преди 7 години

Напоследък разни ***,Костов,Местан Доган и тн ползват думата мит.Всъщност те незнаят какво е МИТ.Мита е първата история на човека преди да се появят историците . Това на което те викат мит е дребни шашкънско политически простотии на които ставаме свидетели всеки ден.Мит е Илиада на Омир,защото е нямало спътници и историци ,кото да опишат Троянската война .Пеело се е за великия Ахил и Хектор .Мит е Ромул и РЕМ щото е нямало спътници и историци .Първия историк е Херодот .