90

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете, че преди малко пияните рашки (в Черно море) си праснаха един от техните военни кораби в кораб с крави и си го потопиха. Кораба с кравите и кравите са ОК - не е проблем.

89

Анонимен

преди 7 години

До ЛюбопитенДано да го мислите на шега, но ако е така не личи от изказването, което издава гну,,сно, долно чуждопоклон..ничество.Онзи горе да се смили над душата ви, аз не бих! И преди да пръскате дребните си елементарни внушения, вероятно се имате за велик манипулатор, имайте предвид, че има хора доста по-интелигентни от вас.

88

Krom

преди 7 години

Имам само един въпрос: при държава от 80 милиона, това ли е на турския Президент работата? Да търси мъст за изказване по някаква телевизия на съседна страна на бивш дипломат? Или Ердоган е болен на тема честолюбие, или тукашните ДОСТ-аци му правят сводка всеки ден. И в двата случая не кореспондира с приказките на турския посланик от преди ден, че не се намесват никъде. Но пък говори за опасна дребнавост, което само по себе си е страшно.

87

Странджата

преди 7 години

ДрОгари, опасно е да кажеш истината за един тиранин! ЩЕ ТЕ УХАПЕ ЗАВАЛИЯТА.

86

Анонимен

преди 7 години

Че те заплатите, пенсиите пътищата в България са в пъти по- добри от тези в Турция. Ако беше обратното ти нямаше да си в България!...Според сополашката логика, пътищата, заплатите, пенсиите в България са най-добрите в света. Иначе нямаше да сме в България. Това се отнася също така за всички страни по света, иначе никой нямаше да живее в тях. Та та е..а и в простата кратуна

85

съндърлъ мъндърлъ

преди 7 години

Просто трябва да имаме добри ракетни комплекси, като през соца, другото са глупости.

84

Су 34

преди 7 години

Че те заплатите, пенсиите пътищата в България са в пъти по- добри от тези в Турция. Ако беше обратното ти нямаше да си в България!

83

Любопитен

преди 7 години

Спасението за този наш дипломат Георги Диимов е да се застреля. Няма друг изход. Гепнат ли те Путин и Ердоган си мъртъв.

82

Анадолски

преди 7 години

"а за България не се грижи ние ще се оправим. "Еми и аз това викам де...Първо вазе оправете и после, коментирайте за назе...Оправете се с заплатите, пенсиите, пътищата, здравеопазването, образованието, развитието, производсвото, безработицата, европейската ви икономика, ало апашите:-):-):-)поне и тогава:-):-):-)

81

Анадолски

преди 7 години

" И защо не се връщат, питам??? Защо си седят там в га д ната Германия,гласуват за Ердоган, но не се връщат?"Защото вече са си оправили живота там...както и твоите сънародници живущи вече в чужбина, гласуващи на бг изборите ама си седят и те там...я ги попитай и ти тях защо не се връщат в "демократичната" им България:-):-):-):-)там нямате Ердо:-):-):-):-)Относно децата на Ердо...дъщеря и е в Турция...Ти проверяваш ли и за децата на вашете демократи какво правят, къде са и тем подобни и т.н.

80

До Анадола

преди 7 години

Пише ти бъдещето, като дойдеш при мене (скоро) ще видиш че реджеп води Турция към разделение и ще се вайкаш за детския ти наивитет, а за България не се грижи ние ще се оправим. Остани си със здраве

79

Анонимен

преди 7 години

де ембарго деее

78

РАД

преди 7 години

До АнадолскиАнадолски, проверил съм! Не говоря наизуст! Вярно е,че основното преселение на турци в Германия е през 70-те и 80-те, но НЕ Е СПРЯЛО и до днес! И защо не се връщат, питам??? Защо си седят там в га д ната Германия,гласуват за Ердоган, но не се връщат?Децата му не са в Турция!! Просто му ходят на гости от време на време в двореца. Това е !Хайде, свери си часовника и тогава адвокатствай на Реджи (не Ердо, защото Ердоган е фамилия)

77

Анонимен

преди 7 години

Ах, гад...ините му, на този човек да се връчи медал и охрана да се назначи, а тур..ците да съдят ако искат и ланшния сняг.

76

zulu

преди 7 години

До Анонимен-Znaci tsal svat sa glupatsi vie ste nay umnite,turskiat narod bil izbral s mosenicestvo i dalaveri ne spazvane na zakonite taka bese specelen referenduma.Ama znaete che ako pisete istinata ste vi gepnat napravo ste dunate supata v pandiza silivri.

75

Анадолски

преди 7 години

До РАД..."Защо децата на Ердоган са в чужбина бе?! И то не в матушка Русия, а на Запад!"На Ердо децата са в Турция, но си и пътуват където искат...В матушка Русия отиват вашите патриотчита...на Ердо децата да не са на тяхното ниво:-):-):-)

74

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Ердо амчъксуратлийте

73

Анадолски

преди 7 години

До РАДТези 5 млн...провери кога са отишли тами за какво...и колко поколения са там и като са заминавали дали тогава Ердо ги е подкарал там:-):-):-) през 50 те години Ердо не беше на власт:-):-):-):-)А другите 6 хиляди Гюленисти и пкк терористи...Германия ги подкрепя и отваря ръце за терористи...да си ги гледа и храни:-):-):-):-):-)

72

Анонимен

преди 7 години

Ако почне да се меси и в фудбола начи работата е сериозна!

71

Анонимен

преди 7 години

Конституционните промени са одобрени от турския народ. Въреки жестоката съпротива на кемалистите подкрепяни от терористите, еврогейталаците и прочие еблива, крадлива и лъжлива ***. А този дипломат лъже като ... български дипломат!