66

yui

преди 7 години

slojiha vi fesovete...monarhia ste...pat na shatkata glavata...

65

)))))

преди 7 години

Баце как гледа в тавана, гаче ли чува гласове свише. Гласове, които му хортуват- БОЙЧЕ, ДАВАМ ТИ ДВА МЕСЕЦА ДОКАТО СЕ О..РЕШ ОКОНЧАТЕЛНО. ПОСЛЕ ТЕ ЧАКАМ В ЧИСТИЛИЩЕТО, БОООЙЧЕЕЕЕ!

64

Анонимен

преди 7 години

Подготвени ли за лентичките за новия мандат, че толкова много нови обекти има ахахах

63

Анонимен

преди 7 години

ЦЯЛАТА ни политическа класа (всички партиики) е съставена от мошеници, не знам защо се заблуждавате и очаквате тези "хора" да свършат нещо свястно.

62

Минаващ към Анонимен

преди 7 години

Главата ти е смачкана. Никой не може да мачка милиони българи.

61

Анонимен

преди 7 години

ами какво да кажа,на пишман народа дупе да му е яко,то дупе мупе не му остана ама все пак...

60

Анонимен

преди 7 години

Браво Бойко !!! Мачкай мачкай мачкай !!! :)))))

59

Бойковист

преди 7 години

Аз гласувах за теб Бойко! Подкрепям те и знам, че вървим към по-добро, но много *** има по тази земя и още живи фенове на бкп. Подкрепям теб, но някои от министрите ти не са за това място.

58

Анонимен

преди 7 години

докато го нареди ще трябва пак да ходи до Румбата да сдава...

57

DIKTATOR

преди 7 години

ERDOGAN BIL DIKTATOR PRI POLOJENIE 4E VINAGI POLU4AVA NAD 50% OT GLASOVETE A NA6 BOYKO KAKAV E ????!!! PRI POLOJENIE 4E GLASOVETE MU NE MINAVAT 25%NA TOVA MU SE VIKA DIKTATIRA PO MAFIOTSKI I IZMAMA

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Сега ще ги видиме патриотарите с какви празни приказки са успивали офцете...Това, че са приказвали празни приказки не е проблем, защото всички до един пускат само лакърдии. Вупросът е, дали ще вършат полезни неща или ще се oaкaт в управлението. Тогава наистина ще им се изпее заупокой. Малките партии нямат опит във властта. Затова я карат на иху, като футболни агитки. Нека сега се упражняват с практика. Да видим как ще се отрази стажът на тези от "ОП"!

55

Негър

преди 7 години

Все си мисля че ако отида да живея някъде в гората ще ми е трдно , но трябва да пробвам. Всеки опит е стъпка за по добро бъдеще!

54

Анонимен

преди 7 години

Айде на новият цирк. Доста ни доскуча през последните месеци. Скука голема скука. Нема го цирка нема емоции. Сега ще ги видиме патриотарите с какви празни приказки са успивали офцете. Не че са много но все пак си имат офчици. Другаря пожар вече си има не един не два а три златни пръстчета. Кой е като него? Както гледам нещата още отначало патриотарите дадоха на задна скорост. Докаго ще се движат назад не е ясно но е ясно че ако продължават така на задна бая надълбоко ще им влезне дебелиият.

53

Анонимен

преди 7 години

До Калоян А, ве, наивник! Не видя ли, че оная си навири носа и отказа каквото и да е участие в управлението на страната! Реши да играе ва банк. Кофти хора са нейните! Не ги искаме!

52

Aнонимен

преди 7 години

Връчване на мандата за унищожение на страната.27.04.2017г

51

Анонимен

преди 7 години

Айде! Да е хаирлия новия мандат!

50

Калоян

преди 7 години

Бойко ще направи чудовищна грешка, ако състави правителство с патриотите. Ако не му дойде ума в главата и не върне мандата, значи самият той Бойко е наясно, че това правителство би работило най-много до есента, защото не се съобрази с началниците си от Брюксел да направи правителство с БСП, а той се направи на умник и реши с националистите да се сдуши. Е, номерът няма да мине - кабинетът Борисов-3 ще изкара най-късно да тази есен, защото от Януари 2018 натам ББ просто не може да се справи.

49

Анонимен

преди 7 години

Аз виждам само един Генерал на снимката и той е Генералисимус Борисов. Радев е като паленце с подвита опашка пред него.

48

Quiet you scum

преди 7 години

Shut up bitches , you all will be scourged!

47

Гробокопач

преди 7 години

Идва златното време на погребалните агенции в България!