12

Анонимен

преди 7 години

Старите комунисти - дрън , дрън . Намерете книгата " Щастието не идва само " от Стефан Мокрев . " Непосредствено след 9 . 09 . 1944 г. най - големите фашисти , станаха най - големите комунисти " . Борбата е за властта Безгрижен живот - няма такова понятие в съвременната философия . Вие младите в България сте съвсем неуки .

11

Не забравяйте

преди 7 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

10

Анонимен

преди 7 години

мошенници времее данс и икономическа полиция да си свършат работата на такива мястото им е само в затвора и е време да се очисти народа от тях

9

dambe

преди 7 години

като оня бизнесмен де реве нямам същотото време си направил два офиса то дами и господа как е допуснато икономическа полиция спи ли в мол е направил център е това е икономическо престъпление с корупция при това мошенници дами и господа изкрадоха държавата

8

А тате каза,

преди 7 години

че сред българите има и не толкова прозди като Бацето и не се обичали с него.

7

БАБА КУНА

преди 7 години

МАФИЯТА ГЕРБ СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДА И ПО НАЙ-СТРАХЛИВ НАЧИН ИСКА ДА ЦЕНЗУРИРА ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ СВЪРЗАНА С МУТРИНСКИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ.

6

А тате каза,

преди 7 години

че Бойко Борисов го е страх от телевизионните камери и се смущавал когато си плямпа "ууумммните "лафове. Когато плямпа пред журналягите е лесно, те са смели и наплашени, ще коригират недомислиците. Трудно е в парламентата, там ще го гледа обичащия го непрост народ.

5

kkk

преди 7 години

Колко двулично!В петъците на парламентарния контрол са винаги 3-4ма депутати в цялото народно събрание!

4

Анонимен

преди 7 години

хич да ги не дават тея циркаджии

3

Анонимен

преди 7 години

Не случайно сме на 120-то място по свобода на словото. А за да краднат на спокойствие им е нужно да не се чува какви въпроси им задават на тия птестъпници от Герб и "патриоти". Да не знае народа какво става.Сидеров по Алфа преди проглушаваше света за свободата на словото. Ама сега разбра какъв келепир е.

2

Анонимен

преди 7 години

Да го преместят по Планета. Електората на ГЕРБ гледа само тази телевизия. Хем по време на почивките ще пускат клипове на Фики.

1

Анонимен

преди 7 години

То и без това на село не хващам нищо национално, от както влезна цифровизацията национална няма, ам вож пИрфеКно гръцко, македонско... Аз раказвам новините на село като оня глашатай с барабана ... Събирам ги. Ама новини в неделя. Ако ида. Нуртс! Алоуууу! Писна ни от гърци и македонци.