16

u4en

преди 7 години

Странен е българският манталитет - 1 - во....ще открадна чрез далавера ! 2 - ро...за децата си го правя ! 3 -то....почти винаги печели жената...справка - на Ил.Павлов ...Кюлев...Илиев...Галев....

15

Програмата уточнена

преди 7 години

Зимата на Карибите лятото на Малдивите чат пат по Емирствата и тук-там из Африка че банките им били най-на завет така се трупа стаж за пенсия по разбиранията на Българските управленци

14

Анонимен

преди 7 години

Имайте още малко търпение, Баце да хване юздите здраво и да ги почне всички по "румънския модел". И тогава ще се събуждаме всеки ден и докат си пием кафето, прокуратурата на Пеевски заедно с медиите на Пеевски ще разследват мафията. А Баце, ония 50млн. и те ли са по румънския модел??

13

Само това

преди 7 години

Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.

12

ognyanz

преди 7 години

А пътят на любовта?

11

ОТ ГЕРБ КРАДАТ

преди 7 години

ТАКА ЩЕ КАЖЕ, РАЗБИРА СЕ, ЩОМ ЩЕ БЪДЕ ОБВИНЯЕМ.

10

u4en

преди 7 години

"Пътища - Пловдив"...- Гергов - Лазаров... - -51 мил.......А " Пътища - София "....- Божков...- Хаджиянков...- Иванов....КОГА ?

9

Анонимен

преди 7 години

Лазарчо е нагъл крадльо защото зад гърба му стои Свинетка и БиБитко. Да не мислите, че това което е откраднал той не е дал тлъста част на дебелята Сви::нкя и БиБитко. Днес по БТВ един работил на Марица обясни, че Лазар е бил главно действащо лице по "работата", независимо, че е бил шеф на Пловдивкия панаир. Гепачката е била добре организирана и зад нея стои Свинкята заедно с Бандита на столетието. Цацата нали си е гербаджия, защо да се плашат. Откраднатото вече е дадено и изнесено. ГЕРБ са ОПГ.

8

MAD

преди 7 години

Бойко на власт кражбите продължават Тоя прави милиони за МИНУТИ. После в сметката на гаджето си. Тя и за това е сред най богатите в България с над триста милиона А има хора страдат и немогат да съберат пари от благотворителност

7

А, оградата?

преди 7 години

А оградата, възложена без обществена поръчка на фирми на В. Симеонов - Паричен фронт.При Орешарски 250 милиона, при Валери Симеонов - СТО милиона. Къде е прокуратурата?А телевизия 24 на Каракачанов? Как при ТЕЦ 1 и 3 ремонтът е 700 милиона, а при ТЕЦ 2 същия ремонт 250 милиона. Защо не прилагате Директива 83 на ЕС, за премахването на сградна инсталация. Защо енергията на фотоволтаиците е м/у 450 и 800 лв. А на АЕЦ - 120. Водата, плащаме 54% загуби.Няма политици в БГ. Далавераджии!!!

6

Голата истина

преди 7 години

Какво качество кви 5лв.Не е ли ясно как работят ГЕРБ.Схемата е следната: Фирма бушон с най-ниска оферта печели поръчката.Фирмата обикновенно е офшорка която се продава за 1 лв. на някой виден бизнесмен.В последствие се намират плаващи пясъци,следи от НЛО и др.щурутии с които се правят доп.плащания от държавата и така най-ниската оферта става най-високата.По абсюлютно същата схема Бойко плати едни 160 милиона отгоре на Черепа за отсечката Карнобат-Ямбол преди 4г.Тогава отново бяха подпочвени води

5

Анонимен

преди 7 години

Лазарчо е нагъл и със самочувствие,зад гърба му са Батце и партизанската унука,връщал е рестото където трябва,така, че спинка спокойно.

4

Анонимен

преди 7 години

V BALGARIA VSICKI KRAGBI SA ZAKONNI.

3

Анонимен

преди 7 години

А от както не е шеф, с какво си се занимава? Пие кафета и джитка тук-там. Нещо камерите не го следят? В колко борда на директори е? В колко Ет, ООД, дззд... Ако не той може братко да е там? А? Схеми. Схемата му е майката! Правосъдието нещо спи. То за това румънците ни задминаха по опндизени. Чакаме да опандизят Лили, ама нема да го дочакаме. Може, като цъфнат налъмите.. Трай коньо... Трай! Ако не умреш, МОЖЕ и да се напасеш!

2

Ама разбира се

преди 7 години

И той комплект с кака Лили! Всичко е законно. Да бе да. Хахаха

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НОВАТА КОАЛИЦИЯ? ДА ИЗПЛЮЩИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОПОЗИЦИЯ!