28

sdf

преди 7 години

До СмрадЛондонското е много много по-смотано от софийското... И в щатите е по-смотано...

27

Смрад

преди 7 години

Сменете тия стари влакчета. Стига далавери с втора ръка тенекии. Ще купите директно от производителя иедин път няма да откраднете. Иначе скоро всички софиянци ще имат проблеми със слуха и нервите. Да се разходи Фандъкова до Германия и Швейцария да види как влак с 200км/ч се движи по-безшумно от Тесла

26

хммм

преди 7 години

тая година пак като се прибирам за България ще трябва да слушам някой бакшиш и тъжната му история как Юбер или метрото му ще му отнемат и без това малкото клиенти които са му останали. Ама така им трябва защото това е безумие направо да ти искат по 20 лв най нахално и да обикалят из София през една и съща улица по няколко пъти да им се навърта трафик който и без това не е правилно регулиран спрямо км за час.

25

Анонимен

преди 7 години

Метрото си е екстра. Предпочитам да си дремя на седалката отколкото да давам газ-спирачка на всеки 10 секунди в задръстване.

24

Щирлиц

преди 7 години

До 20С какво си полезен...Ами полезен е с това,че няма къде да паркираш,когато се върнеш от работа,с това,че трудно вече ще чуеш нормална реч,без врякане и бръщолевене,с това,че има кой да те дразни с идиотизъм и непукизъм...И още други такива ежедневни сладки придобивки.

23

32

преди 7 години

За бога братя спрете да си купувате коли за да не се движи градския транспорт празен,то за това вдигнаха билета щото няма кой да го ползва, а загубите и инвестициите са големи.

22

hex

преди 7 години

Хахахха ще си продам колата като открият новата метро линия хахах

21

Alf

преди 7 години

Kolite se uvelichiha troino . S metro ot drujba do lulin 35 min a s kola v chas pik 40 min. Emi po dobre da si stoq v kolata i da ne gledam pulesti se selqni srestu mene

20

Анонимен

преди 7 години

Напотив колите се увеличиха след като таксата ви стана 1.60 в Букурещ е 0.80 ст

19

T

преди 7 години

До Анонимен 21Добре, че нищо не зависи от такива "умници" като вас. Политиците, колкото и да са долни, все пак имат повече акъл от вас и им е ясно, че подобно нещо, ако се случи, България може да я смятате като територия само София. Моментално ще се отцепят другите части. Как си въобразявате да оставите останалото население без препитание и бъдеще, а в същото време да имате претенции за владение на територията му?! Сърбите направиха тази грешка. Защо им е да са част от БГ като са без хляб?!

18

Анонимен

преди 7 години

Нямам нито един познат или приятел който си е оставил колата щото може да се натъпче в смрадливото вагонче.По-скоро рейсовете и тролейте станаха по-празни.

17

подкрепям 20

преди 7 години

И истината болии...

16

До 15...

преди 7 години

София без провинциалисти може, провинциалисти без София ще умрат от глад! Работата ми не зависи от провинциалисти, не давам под наем апартамент на провинциалисти, доматите и краставиците в магазина са Турски и Македонски, Свинското е Испанско, Телешкото Аржентинско, сиренето Полско, мляко и масло немско...Кажи ми, уважаеми провинциален жител, с какво си полезен на мен и на софиянци?

15

До анонимен 15

преди 7 години

Няма да измрем и преди да дойдат гепаджийте които наводниха софия със селигжъри - то е основния електорат на банкянския - София си беше добре но дега не зтава за живеене защото гепаджийте застроиха всичко!

14

До 13

преди 7 години

Ти само почакай да вдигнат данъците и таксите за влизане с кола в центъра и да ги направят като в Европа. Тогава билетчето от 2 лв. ще ти се струва че е жълти стотинки.

13

Анонимен

преди 7 години

До 9. Не знам дали вие софиянци си бяхте на Великден в София, но аз селянинът бях и искам да ти кажа, че ако за 1 цяла седмица, всеки българин си остане в родното място, т.е. около милион и 200 хиляди, вие тука сте умрели от глад, скука и беднотия. И не обвинявай работещите хора, а онези свичновци, защото ние не сме ви умрели за Софията, но искаме работа и що годе нормален живот! Провинцията без софиянци може, но София без провинциалисти - НИКОГА!

12

Анонимен

преди 7 години

"14 000 автомобила дневно по-малко, както и намаляване на изхвърляните вредни газове с над 11 000 тона годишно"14 000 : 11 000 = 0.785 тона средно на кола за година? При средни емисии (завишено!) 0.25кг за 100км = 314 000км годишен пробег на всяка кола? WTF?!?

11

Анонимен

преди 7 години

Е за чий да давам по 2 лв. за билетче и дори с метрото, дори ако има задръствания, да стигам 2 пъти по-бавно и не знам още колко по-скъпо, отколкото с кола?

10

Анонимен

преди 7 години

"130 000 пътници повече, 14 000 коли по-малко в София"130 000 : 14 000 = 9.28 човека в кола средно?

9

Анонимен

преди 7 години

14000 по-малко от колко? От 500000! Забранете скапаните коли вече, принудете скапаните *** да използват краката си и градския транспорт, премахнете купчините трошляци от парковете! Сиктир.