10

Европеец християнин

преди 7 години

През 2016 два пъти повече отколкото през 2015,а през 2017 три пъти повече отколкото през 2016.Ха да ни е честито!Ха ха ха!Проклети да са *** ръководители!!!

9

Истински толерантна

преди 7 години

Това са бежанци! Докарайте още 100 милиона! Горкичките! Умират от глад и военни конфликти, а Европа нехае!

8

Анонимен

преди 7 години

OT BALKANITE SE ODOBRYAVAT SAMO ROMITE,PO PONYTNI PRICINI,ZASHTOTO BALGARITE I SARBITE GI MRAZYAT,NE IM OSIGURYAVAT NITO RABOTA,NITO OBRAZOVANIE,A SOZIALNITE POMOSHTI NE IM POZVOLYAVAT DA SI ZAKUPYAT SOBSTVENI GILISHTA.

7

Валентин

преди 7 години

И нали знаете откъде ще идват парите за издръжката на тези създания? От нашите джобове. Пък после сталинки и прочее *** ще леят сълзи, че Българите не раждали и за това трябвало да привнасяме още демографии.

6

Анонимен

преди 7 години

Всеки един получил убежище има право да покани цялата си рода в държавата която му е дала убежище- родители брат лели и т.н. И Германия е длъжна да им даде визи и социални.Така че тези 440 000 хиляди ги умножете по 15 това е бройката.

5

Анонимен

преди 7 години

Майката таковат на Европа с тия неггрри

4

Анонимен

преди 7 години

А тази седмица германското министерство на вътрешните работи публикува криминалната статистика - ръст от 30% (при изненадващ спад на квартирните кражби), и за първи път признават, че е свързано с "бежанците".

3

Гошо

преди 7 години

Срам и позор.Пълните Европа с тези създания ,а не виждате ,че белите християни сме на изчезване.

2

Анонимен

преди 7 години

Трябва всички да ги пратят на танте меркел - нали си ги канеше!

1

Циник

преди 7 години

Цифрите са ВЕРОЛОМНО ЗАНИЖЕНИ!!!В немската преса се бяха " изтървали " , че само в Италия чернопитеците са вече 720 000Копи-пейстнати политкоректни лъжи!Тези са получили убежище, а колко са "кандидатите" за убежище?Лъжи - върху лъжи!