19

До 17

преди 7 години

Общината е длъжна да се грижи преди всичко за градивните личности, защото те крепят държавата, осигуряват средства за живот на нетрудоспособните и хрантутят търтеите!Вместо това Общината години наред си пита ушите и не обръща внимание на жалбите на градивните личности, които се трудят денем, а нощем не могат да спят поради мощните и СКЪПИ технически средства, чрез които търтеите си осигуряват музика за нощните им веселби! Нали денем спят?Които са безработни, да ги пращат на село да копат!

18

Румен

преди 7 години

Как разбраха в тая мешавица че са 5 семейства? Те всичките ми изглеждат еднакви а половината са без документи.

17

Анонимен

преди 7 години

Е защо само пет?Те там са се навъдили като мравки в мравуняк.Превърнали са района на бунище и са омирисали целия квартал. При това повечето са пришълци от провинцията и кой знае от къде...

16

дА

преди 7 години

Трябва час по-скоро да съборят това свърталище!

15

Алекс2

преди 7 години

Какво се прави с *** ? А ние си ги отглеждаме като домашни любимци !

14

анонимен

преди 7 години

В тези 34.50 мисля,че влиза и сметката за ток и парно така,че не е много скъпо.Но общината са длъжни да се грижат за хората да не мръзнат и стоят на тъмно.

13

Skunk

преди 7 години

Не ми пука, на улицата!

12

Анонимен

преди 7 години

Не плащал с години, а сега нагъл и откъде ги е взел тези 3 000 лв. набързо а? 11 души... 5 ученика?!- Татеее, да заведеш *** на детска градина...- Що мааа, мъжо ти къде е?- Еее, па той е на училище...

11

това е

преди 7 години

Столична община вместо да връща и да спира помощите на лицата който имат къщи и имоти в провинцията те ги заселват в София и им дават помощи!?сега разбрах как ГЕРБ печели изборите в София а вия разбрахте ли?данъкоплатци?

10

Анонимен

преди 7 години

3000 лв за 87 месеца прави по 34,50 лв на месец или по 1,15 лв на ден наем...аз само за стълбище и чистачка плащам толкова! И пак недоволни. Да се омитат довлеците от квартала, столицата....а ако може и от лицето на земята!

9

!

преди 7 години

35 лева и 71 стотинки наем на месец!!!!!!!!!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Евроатлантическата ислямизация и ци.ганизация на БЪЛГАРИЯ продължава, а властта ни заглавичйва с 5 семейства ...

7

безобразие

преди 7 години

От цялата страна идват разни *** тук и с подкупи получават жилища и помощи,минете да видите в която и щете община в София в общинските жилища са само лица от ромския и турския етнос а българите който имат нужда стоят и чакат по законния ред!?

6

факт

преди 7 години

Всички тези лица имат къщи и земя в провинцията но идват в София за да получават помощи и ни я да ги храним,така че тези номера че няма къде да живеят не минават,трябват сериозни промени на социалната политика в София.

5

Циник до 6

преди 7 години

Много векове са трябвали на първобитниците да станат хомо-сапиенс.....тези като гледам снимката - са били под моста - господ като е ръсил мозъците!

4

гербисто-патриот

преди 7 години

Не беше редно да ги пъдят хората само защото са се забавили с плащането на наема. Те ако имаха пари, да са си купили жилище, а те са социално слаби. По-добре беше общината да им опрости наемите, или да се организира СМС кампания и да съберем парите, едва ли ще е някаква сума. Малко толерантност и разбиране следва да има човек, все пак нали искаме да сме част от ЕС.

3

Коце кмета

преди 7 години

Малко семейство от 11 човека? Неплащан наем от 84!! месеца?! Демек 7 години?? Кой ни кара да плащаме за развъждането на тези ***?

2

Анонимен

преди 7 години

ДА СЕ ВРЪЩАТ ТАМ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ ИЛИ ДА ЗАМИНАВАТ ЗА АНГЛИЯ, ДОКАТО Е ОТВОРЕНА ГРАНИЦАТА.

1

Циник

преди 7 години

11 души семеиство !!! Ба мааму - тоа да не е Мел Гибсън...или Брат Питов?