33

анонимен

преди 7 години

макрон нито е от сои нито има мая в случая тои много предвидливо се е оженилза богата жена от сои така че зад него е целия бизнес парите и орьжиетотова на бьлг се казва келепир така че не го подценяваите всичко е пресметнатомного точно и прецизно положението вьв франция няма да се промени гетата сиостават атентатите не свьршват само богатите стават по богати а бедните-------

32

Анонимен

преди 7 години

Путин губи части и сега всичките му *** анти-български, анти-европейски и анти-свобода са се нахъсани защото ако загуби Путин , а той ще , това означава сигурна загуба на тролски работни места !

31

Анонимен

преди 7 години

Работил е като инспектор по финанси в Генералната инспекция по финанси (IGF) и след това става инвестиционен банкер в Rothschild & Cie Banque. Какво повече да говорим?

30

f

преди 7 години

не разбирам мъже които си падат по по-възрастни жени, особено толкова по-възрастни. Нещо не му е наред на този. Такива *** управляват държави- кукуто Тръмп, онази гангам тиганица в Кореа, сега и този извратеняк. Толкоз ли няма някой свестен човек без психически отклонения

29

Анонимен

преди 7 години

Тази статия е изготвена на база достоверна руска база данни.

28

Анонимен

преди 7 години

Макарона е мишок подкрепян от тамошните мафиоти и олигарси, естествено че ще спечели.

27

Анонимен

преди 7 години

Чакарон-макарон, оо-ле-ле!Же суи льо макарон монами портужу се ла ви :D

26

Анонимен

преди 7 години

Да, а Путин пръсна едни пари за нищо :)))

25

байхейс

преди 7 години

До Въздаржателкато стана дума за "миньони" .... Макрон сигурно доста е патил от женския критицизъм за да се хвърли така на бабето .... той така и не успява да я заплоди, а бабето има 3 деца от предишния си мъж

24

байхейс

преди 7 години

Макрон- бивш банкер от бандата на Ротшилд, женен за учителката си от гимназията, която е 24 години по-възрастна от него. Макрон беше един от малкото Френски политици, които се обявиха ПРОТИВ забранара на бурките !Макрон е последната надежда на световния еврейски заговор да спаси от разпадане така наречения Европейски Съюз и да продължи ислямизацията на Европа

23

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите се стопиха от мъка

22

Таси

преди 7 години

Разбраха ли вече кого си избраха-марионетка на световните банки.Късно е вече да го критикуват,досега го възхваляваха.Медиите станаха платени *** на статуквото.Народът в цялата човешка история винаги е бил прецакан.

21

Анонимен

преди 7 години

МАКРОН Е КАНДИДАТЪТ НА ЮДЕО-МАСОНСКО-БАНКЕРСКАТА МАФИЯ

20

жеко

преди 7 години

европа е една загниваща територия която ще бъде дадена на *** и мощните гей лобита, бъдещето и е содомистите да се борят с мюсюлманите, производството и военната е в азия, русия, сащ, ресурсите са в русия къде е европа в цялата игра, въртят едни пари на банковите лобита и надуват балони това ще е до време

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ами, вероятно МакАронзнае какви резултати от балотажа му е подготвил чичк Родшийлд.Затова е сигурен.Ако изборите променяха нещо, световният елит щеше да ги забрани. Факт !

18

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен откъде ще вземе милиони евро за да ги върне на Москва ?!Путин явно залага все на куци коне :))))

17

men

преди 7 години

а макарончето е малко обратно пидиасче, със бабекса за прикритие, същия като обамчо бананачо и трюдо в канада. банкерска подложка и най вероятно ефрейско копеуенце, да питат мама му най добре.

16

men

преди 7 години

ще спре да им дава помощи ли? ще спре да приема братовчедите им от камерун, алжир и мароко ли? един дол дренки са всичките а повратната точка е вече безвъзвратно премината. от тук надоле само разцепване на франция ще спаси белите мишки живэщи там и играещи го много толерантни. нашите *** да се усетят и да преселят мингишите там. земя имат повече и от нас. къщи има празни за по 20 хиляди, а нашите ще се интегрират, ше работят, ше берат.

15

\s

преди 7 години

Това статия поръчана от Кремлин ли е?!?! Прилича на подобна идиотия-всички знат, че официален спонсор на ЛьоПениската е дребния, плешунгер с високи токчета-ама вие се излагате като медия, да лансирате теориите пускани от мАсква!! Макрон отишъл в най-обикновена бирария да вечеря и го изкарахе едва ли не чудовище, щото така се сторило на оная дебела ***- Лоь ПениСова! Не се излагайте, А иначе Макрон ще победи, защото дебелата лелка не става за нищо, даже и за бочене!!!

14

men

преди 7 години

в интерес на истината няма значение. франция е една държава капитулирала пред ислямистите и ефрейторите които ги контролират. ле пен, макронаджията, меланшон, всичките шушумиги правиха среща с организацията контролираща муслитата във франция: молби, циркове, маанета, обещания ... ужас. онези подшиляци си правят каквото си искат, бият, изнасилват, стрелят по миницифайки а те милите не смеят да отговорят и разтварят бузи. какво ще направи бабата ле пен? ще изгони мюслиманите с френски паспорт ли?