10

Анонимен

преди 7 години

Как да измеря алфа лъчение, искам да знам какво пия!

9

Анонимен

преди 7 години

към поз . 1 . Това е правилният извод . Чакали са да минат изборите . Народът следва да бъде наказан за ниската избирателна активност . Каква дребнавост . Японците може да си изпатиха , но не се уплашиха от наземната радиация . Няма да се страхуваме и ние .

8

Анонимен

преди 7 години

Кажете кои марки минерални води са от района?

7

fat m astika

преди 7 години

ama kakav hubav sherbet stava...

6

Наивен

преди 7 години

Да не излезе че минералната вода е също с подобно съдържание, подобно на чешмяната. Има ли изследване по въпроса, или информацията за състава е само на етикетчето на бутилката. Нали и тази вода е от местни водоизточници, не е от Луната, например.

5

Анонимен

преди 7 години

Във ВиК знаели още през декември за уранаХа-ха-ха, аз зная за урана от 40 години. Поради тая причина от 40 години не пия вода от чешмата и готвя с минерална вода. Нито на бай ви тошо съм разчитал, нито на неговите русолюбиви наследници съм разчитал за правдива и вярна информация. Сега ще видите как всичко ще се потули, ще подменят проби ще лъжат ще шикалкавят и ще ни доказват че всичко с водата е тип-топ. Докато тая русофилска cгaн не бъде изгонена в Сибир всичко ще си продължава както до сега

4

Анонимен

преди 7 години

Аз ви казвам, че умишлено ни тровят и убиват, вие не вярвате, ето сега факти крили данните 4 месеца изтровиха народа за глоба от 15 холяди, хора за затвор няма. Най-лошото е че има още много скрити неща които ще излязат на яве.

3

И ВСЕ ПАК

преди 7 години

Където има пискюли е хубаво да се обработват с уран

2

Анонимен

преди 7 години

Единствено управленците ни са потенциално опасни за хората!

1

FAKE news

преди 7 години

Престанете да лъжите хората вече с този измислен уран!