9

гюнтер

преди 7 години

До 10- ще ме прощаваш, но образованието през соца си беше мноого добре. Днешните гащници гледат само да си ги мерят в училище, а не да научат нещо. А да не говорим за сегашната ценностна система:))) Но виновни не са децата, те това виждат от нас "порастналите"- това правят.

8

Анонимен

преди 7 години

До КачественоНаследство от качественото соц образование :-)

7

Анонимен

преди 7 години

Сбили са се пострадал,това национален проблем ли е ?Ама нали трябва да пълним с,,новини"Ако някой спука гума,или друг си счупи ръката пак ще е ,,новина " в нета .Аман от тия социални мрежи където всеки хвърля,,на тезгяха" хиляди глупости Интернета инфантилизира бая народ, а младите ги направи негодни за реалния живот.

6

?!?

преди 7 години

Какво се правите на ощипани, колко зле са днешните ученици? През 90-те не помните ли масовите побои, тормоза, рекета, "ти ще видиш, аз съм с връзки", наркотиците? Помните, ама тогава просто не стигаше до медиите. Не са взети мерки, когато трябва, какво очаквате да е сега след 20 - 25 години?

5

Анонимен

преди 7 години

Желанаат промяна на господин Президент Уран РадиЙев е ФАКТ!

4

Анонимен

преди 7 години

енергийните напитки, зсбранени от ЕС, се консумират наширохо и надълбоко от бг тийнеджъри. България е друга планета. Всеки ученик има сеободен достъп до вдичко от шандовете във всеки магазин в България.учИлищата си нямат грижа да нспътстват в оравия път. Нито 99 *** сто от родителите. За образователното министерство пък думите не стигат. Обаче приятел с бира се познава. Дерзайте смело, деца! Всеки ден по 2-3 енергийни напитки.

3

Шегичка:

преди 7 години

Така е когато уважаваната г-жа Кунчева не е министър на образованието!

2

Анонимен

преди 7 години

Ами с тези заплати какво да правят хората.

1

Качествено

преди 7 години

образование, водещо държавата към просперитет. ГЕРБ