11

мъка

преди 7 години

На вас направило ли ви е впечатление, че тротоарите опустяха, а народа се юрнал като зомбита по улиците? Аз сутрин като си карам детето на градина карам на зиг-заг, щото овцете се разхождат по платно и цялата си наглост не правят път /все едно са с предимство/!

10

ДО СЕЛСКИ ГУЩЕР

преди 7 години

Абе Глазгоу Селтик, ти умираш от яд, че по цял ден пасеш овцете и не си в столицата! Внимавай някой твой колега /***-овчар/ да не те блъсне с каруца, че там гумите са твърди, а и ако не избяга коня може да те опъне! Селски ценности

9

Анонимен

преди 7 години

Бог да в прости женицата! Каква нелепа смърт!

8

Анонимен

преди 7 години

В райна на отбивката за Пречиствателната станция да няма пешеходна пътека и сфетофар с бутон за превключване от пешеходци желаещи да пресечат на кръстовище,все пак това е обект принадлежащ на град и сигурно е в очертанията на града,щом като до там може да се ходи пеша или да има спирка за автобуси.

7

Анонимен

преди 7 години

До някойВчера в новините шофьора му лепнаха три години и половина за дето е сгазил оня 70годишен дето пресича като домашен любимец на булевард без пешеходна! Искам да кажа, че ако ми се случи нещо такова и аз ще избягам!

6

НЯКОЙ

преди 7 години

На всекиго може да се случи да блъсне човек по невнимание. Имам предвид, без да е употребил алкохол. Познавам такива хора, съвсем нормални са и наистина може да е всеки.Но, бягството след блъснат човек не е по невнимание. За избягали шофьори, изоставили ударен човек, няма оправдание. За такива - ефективна присъда затвор! Който окаже помощ (не избяга) и не е пил, да му се дава условна присъда. Да има стимул да остане, да помогне, да откара ранен и да спаси живот!

5

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо е избягал. У нас спаведливите ни магистрати ще го осъдят условно и даже и книжката няма да му вземат!

4

Анонимен

преди 7 години

Ъхъ. И на колоездачите да им налеят малко акъл. А не да ми летят с 20км/ч в тясна еднопосочна улица с завои - в посока обратна на позволената. Сигурно вече десетина кандидати съм имал да ми се качват на предния капак...Последния му бих два шамара, щото беше и нагъл. В нарушение и ми се репчи. *** само бой го оправя.

3

Анонимен

преди 7 години

Пешеходеца у нас е като свободен електрон, непредсказуем в движенията си. За да бяга е без книжка, без образование, без гражданска. И най-вероятно швед, от онези изпечените шведи посещавали често Сейшелските острови за сънтен. Отговорността на пътя е двустранен процес, не само водачите да носят отговорност.

2

Анонимен

преди 7 години

Ужас!Между другото, моля пешеходците да се научат най-накрая, че е правилно да вървят от страната с/у движението!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Normalno.