37

соцялно слаб депутат

преди 7 години

162 лв минимална пенсия в България не ви ли стига това са цели 83 евро бе !!

36

Анонимен

преди 7 години

Ехо , ТИКВО ! Знаеш ли поне азбуката ? Нека ти го прочетат !

35

И....о

преди 7 години

Още по -братски връзки с *** и няма да се краде.

34

do OMG палячо

преди 7 години

До OMG_Luckerпри вожда ти виденофф, хората работеха за 5 долара на месец. Не харесвам и крадеца Костов, но поне нямаше тотален геноцид при него.

33

Анонимен

преди 7 години

Ама Словения прекъсна всички връзки с Русия.Дори купува газ от САЩ на два пъти по-ниска цена отколкото ние плащаме на братска Русия, с което годишно ще изтичат още 4 милиарда лв. от страната.В същото време при приходи от 66 милиарда за последните 7 години Лукойл не е платил и една стотинка данък печалба.Е как да има нормални пенсии като Русия ги взима?

32

ГЕРБУРАКЪТ

преди 7 години

ЕДНА ХИМИКАЛКА ДА ВИДИ И НЕЯ ЩЕ ОТКРАДНЕ.

31

СС

преди 7 години

Тиква и ПатрЕоти, четете ли? :) Как ще ги стигнем братята словенци...

30

OMG_Lucker

преди 7 години

До Анонимен 8:Голямата приватизация не беше при Виденов, а при Костуф, нека не ги бъркаме нещата. Справка - Уикипедия: "най- много сделки са сключени през 1999 г. ..." Да не говорим, че при Виденов беше приватизацията чрез инвестиционни бонове, чрез които всеки е имал право да участва където и както прецени, а при Костуф беше една друга приватизация- за която лесно може да се намери информация в нет-а.

29

Анонимен

преди 7 години

В България е валутен борд и финансова стабилност за пенсионерите.

28

Анонимен

преди 7 години

минимална пенсия в Македония - 206 евро . факт .

27

Анонимен

преди 7 години

тука няма как да има големи пенсии, няма и да има, доакто работещите са по-малко от безработните и пенсионерите. Нищо хубаво не ни чака, сегашните вноски се харчат, като дойде време да се пенсионираме ние, съвсем няма да има работещи, които да внасят

26

Анонимен

преди 7 години

И ние не сме толкова зле. По времето на Виденов стигнахме до 5 евро месечно.Сега путинските мекерета гледат минималната пенсия в България да не надвишавас много руската.

25

анонимен

преди 7 години

По-голям виновник от политиците това е бранша на работодателите.Те си разпределят процента от печалбата както на тях им е удобно.А трябва да има някакви правила,все пак.Всички знаят,че за да имаме по-голяма пенсия,трябва да внасяме по-вече пари в хазната.Само,че ако някой поиска по-голям праг на осигуровките,бранша на работодателите веднага скача.Всеки ден кибичат по всички телевизии,да се защитават,а работника,който си няма министерство и синдик. да мисли за него-да опъва каиша.

24

ким сун

преди 7 години

Държавите от комунистическия блок,които са по далеч от Русия,се оправят по бързо.

23

до 21

преди 7 години

Много си прав. Освен това словенците са задружен и мислещ народ. За да не се краде работно време фирмите започват работа в 07 сутринта и свършват в 3 следобед. След това си вършат личната работа. Държавната администрация започва по късно и работи до по късно. Хипермаркетите не работят в Неделя - цялата държава си почива един ден заедно.

22

Анонимен

преди 7 години

нормата на печалба на фирмите е 10 пъти, а не нормалното 10% . е как да има адекватни заплати и съпричастност на "работника", как да има високи пенсии ?!няма нищо по-добро, от равномерно разпределният товар за една система - така в системата има най-малко напрежение, елеменитите имат най-малко усилия и живота на системата е най-дълъг.учете се от механиката , физиката и естствените науки.

21

Aнонимен

преди 7 години

Много крадете у парламента, ама много, все за джобовете да има, за народа нема. Цените в Словения са същите както в България с малка разлика в акцизните стоки.

20

ГЛУПАКА

преди 7 години

У нашата *** пенсиите могат да скочат до 600 евро,но трябва хайдуците да намалеят с 80% минимум. Сега патриотичните юнаци ще вдигат пенсиите със 40 лева ако намерят пари от инвалидните.Но не казват,че няма инвалидна пенсия над 200 лева и от къде ще вземат парите които им трябват.То нашето племе е овчо и може да си го лъжат както си искат.Чудно ми е толкова ли няма един да разбира от аритметика в тази държава.При двеста хиляди инвалиди и пенсии от по 200 лева какво правим ??????????????

19

анонимен

преди 7 години

къде сте български простаци,***,***,кога ще направите минимална пенсия като във СЛОВЕНИЯ,***,гадове *** тъкива.

18

ТАМ НЕ КРАДАТ

преди 7 години

САМО С 50-ти милиона, откраднати от магистрала Марица, могат да увеличат пенсийте до 300 лв. с 40 лева.