73

Анонимен

преди 7 години

Всичко българско и родно ще да е космически "годно"!!

72

Бай Хой

преди 7 години

Тунели без цимент или с турски цимент, все едно

71

Celsius

преди 7 години

Прочетох всички коментари ....има и на *** и не на такива.Аз лично съм съгласен и с двата вида може би три "независимите".Герб крадът,но правят нещо некачествено.Бсп крадът и всичко си е за тях даже малко делят и за Герб.За това трябва да ги ометем........и нищо прекалено сме малки ЕК така казали УСА така казали и пак същото.Извод:Живота си минава и нищо не зависи от нас.

70

Анонимен

преди 7 години

Нали издържа докато резнат лентичката.

69

Анонимен

преди 7 години

ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ, ПРОЕКТАНТИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА СЪД.

68

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 7 години

сигурно половината бетон е заминал за някоя нова къща в Бистрица.

67

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от ГРОБ

66

Джурналист

преди 7 години

Винаги съм го казвал - викайте немци да строят и пътища и тунели докато не се научат нашите. Нека да излиза по-скъпо, толкова излизат и кръпките след строежа от нашите корумпирани строители.

65

Мен

преди 7 години

Моля, не да не хейтите така срещу Бойко, нека да покажем и добрите неща. Примерно да пуснем коментар с обектите, които не са се скапали до 1 година от ремонта и на които не е правен ремонт на ремонта.

64

Shopp™

преди 7 години

Вие сами сте си виновни.Никакъв контрол не упражнявате.Тунелът в Дружба си е общински обект, в общината има съветници от всички партии. Винаги може да отидат и да наблюдават какво и как се влага в строежа. Един общински съветник никой не може да го изгони от строежа.

63

extremist

преди 7 години

До Shopp : Я ЗАМИНАВАЙ ДА РЕМОНТИРАШ ТУНЕЛА БЕ "ЕВРОПЕЙСКИ" ГРАЖДАНИНО; ТИКВАТА ГО ВЗЕМИ С ТЕБЕ ДА БЪРКА БЕТОНА И ГО ГЛЕДАЙ ДА НЕ ГЕПИ

62

extremist

преди 7 години

До Анонимен 64 : Я СИ СПЕСТИ СМЕШКИТЕ БЕ НЕДОРАСЛЯК. НЕ СЕ Е РАБОТИЛО КАЧЕСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 89г А В АВСТРИЯ ИМА ДВА ЗАВОДА БАЧКАЩИ С НАШИ СТАРИ СТРУГОВЕ

61

extremist

преди 7 години

До ддт : ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ИЛИ БСП ИЛИ КОЙТО И ДА Е ОТ СЕГАШНАТА ПАРЛАМЕНТАРНА НОМЕНКЛАТУРА Е ЗА ЛИНЧ, ЯСНО "ДРУГАРЮ"

60

Анонимен

преди 7 години

До МакедонскиНе бях фен на социализЪма, никак даже, но трябва да отбележа, че аналогични съоръжения , правени тогава, проимаха нужда от ремонт, след като не баха поддържани 15-на години в "демократично"време--------------------Глупости.Подлезите винаги са били "майка плаче". Стъпалата на самото НДК се бяха отлепили още след построяването. В България никога не се е работело качествено в никой бранш, защото всичко беше ДЪРЖАВНО.

59

extremist

преди 7 години

СЪВСЕМ В ДУХА ТИКВЕНИТЕ ЧЕТИРИ-ЛЕТКИ СИ Е ТОЯ ТУНЕЛ. ЦИТАТ ОТ "СБОРНИК С МЪДРИ МИСЛИ НА ЕДИН ***-ПАЖАРНИКАР": "ЕДИН АСФАЛТ ТРАЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ....". ПОСТИЖЕНИЕТО ТУК Е ЧЕ ТУНЕЛА НЕ СЕ Е СРИНАЛ

58

Оруел

преди 7 години

Видими резултати!

57

Shopp™

преди 7 години

До ВаняМи кой да го оправи, Бойко ли да земе една маламашка и да маже?Ако искаш мажи ти.

56

ддт

преди 7 години

Що плюете по герб,като гласувате за тях,или не гласувате?

55

бай Петко

преди 7 години

Трябвало в бетона да сложат и цимент !

54

Анонимен

преди 7 години

Ами капещи и падащи защото вместо качествени материали които струват скъпо са вложени евтин за да останат мангизи за делкане. Толкова ли е друдно да се направи експертиза на бетона и ще се установи че е само пясък примесен с малко обикновен цимент. А за изолираща смес даже не са и помислили да сложат защото само тя щеше да им струва 1 000 000 лв. Сега ще се оправдаят с ниските температурие през зимата и ще замажат положението до следващият обект който пак ще построят по същият рападащ се начин