66

u4en

преди 7 години

Има една суперсила - САЩ. Браво на Първанов . че ни вкара в НАТО! Сделката е била...БГ. в НАТО а Първанов виден БГ спа хотелиер !

65

****

преди 7 години

Краварите ги управя само( СТАТУС 6 ) само да не предизвикат Русия да го използва !

64

Стратег

преди 7 години

всеки си има тактика - камунистите се въоръжават с атом, капиталистите - бият с икономика. Коя е по- успешна, е видно! Сори, другари, жалката истина е,ч е сте мн. нещастни! Отвсякъде!

63

Анонимен

преди 7 години

вижте съюзниците на *** н - толкоз струва и той. После реве,ч е нормалните държави не го зачитат..

62

значи

преди 7 години

требе яко затягане на санкциите , включително и на русия, яко военно присъствие - да се превъоръжават до фалит!

61

Джейнс Дефенс

преди 7 години

До Бобиа релетата стават ли за москвич осмица, или са от ТА-50? а дали има значение дали взрива ще е атмосферен ако е на орлов мост или наземен ако е на площад македония? ...киндер

60

Анонимен

преди 7 години

Масови протести в ЮК срещу разполагането на амерско оборудване за THAAD.Южнокорейците не искат да са мишена. Искат мир и обединение със севера.

59

Анонимен

преди 7 години

До ХарпНе срещу пушка. Срещу индиански брадви - томахоук. :))

58

Харп

преди 7 години

САЩ не биха изстреляли ядрена ракета. Малко харпец и ЕМП , най-новото им оръжие , колкото да спрат на ким от сен плейстейшъна. Той ще колабира само като му спрат тока това кьофте. Защо да си цапат ръцете с невинни жертви, нищо няма да стане спокойно.Пухкавия е на война с прашка срещу пушка

57

Блато

преди 7 години

Ей баламурници. Стига сте говорили за ядрена война. Ако се пуснат няколко атомни бомби, колкото и далече да е Северна Корея последствия ще има в целия свят. Икономически, международни, увредени реколти, риба, радиоактивна смрад насекаде.ТВА НЕ СА ПИРАТКИ БЕ ЕЙ ! Нито е филм това, я се успокойте малко. Дечковци

56

Отговор

преди 7 години

До станой извини ме Излючителен *** си. Жена ти не ти ли го е казала. Гад!

55

Така е

преди 7 години

До Анонимен 45 Как просто за кеф бе , ти нормален ли си.?Япония са пословични със своя фанатизъм и двете ядрени бомби сложиха най пасле крой на ВСВ.Иначе жертвите щяха да са в пъти повече , ако войнота не беше спряна. И Японците се осъзнаха , за разлика от военно любците от Русия.

54

Я гледай

преди 7 години

Китай и Русия да го духат.Ким Чен Ун с камък в ръка ще уницожи Америка. Мале , мале...

53

Анонимен

преди 7 години

Ядрените ракети, когато не достигнат целка, се САМОУНИЩОЖАВАТ.Това не е тротил да гърми при удар, просто частите на бойната глава се разделят и падат на земята, без да се разпръскват. Никакво заразяване няма.

52

Анонимен

преди 7 години

До БобиTHAAD ще стреля по всичките тези десетки касетни боеприпаси нацелени на нея или града и с това просто ще изчерпи ракетите си или ще чака само да стреля по СКЪД или други подобни ракети----------------------Ти смяташ, че THAAD само ще седи и ще чака ли?THAAD ще отговори колкото може на първия залп, а втори няма да има изобщо.Защото СК ще е превърната в стъкло.

51

анонимен

преди 7 години

680 милиарда имат сащ за отбрана трьмп до сега не работи по вьтрешното положениеа гледа как да изтьргува повече орьжие нали това орьжие го назначи за президента щеше да оправи живота на белите мьже от ср запад този чиляк ще запали светанарочно провокират сев корея

50

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с Русия продължава.

49

Анонимен

преди 7 години

Те и в расиюшка не са ходили, но "знаят", че е "самая магучая и напабедимая в мире". :)))

48

Анонимен

преди 7 години

Само който не е ходил в САЩ, не знае, че са най мощтната и велика страна в света!

47

Анонимен

преди 7 години

Малиии като почне форумния спецмурзи.лаж да вади едни параметри, бройки, военни термини.....изплашихте Иванка бе!Сега, като се сепне и пусне един СМС на баща си, засичайте, че имате 1 час да избегате по-далеч от летището....или там дупката където сте. :)))