133

тя

преди 6 години

Страшно е за гледане! Това искат да направят и с нас като внасяме ГМО продуктите им!

132

Анонимен

преди 7 години

AЗ живея в САЩ от 19 години. Не съм възхитена от интелигентноста им или от маниерите им, защото им липсват такива. Не знам за руснаците много, но тези които съм виждала са с високи изисквания- адвокати , доктори или с легални бизнеси. Виждала съм Американки по пижами и с ролки да пазаруват в Walmart през деня. Не се подържат, почти всички пушат трева, и се наливат с евтина бира. Не са пример за подражание , т е масовият Американец.

131

ЩЕ ПОВЪРНА

преди 7 години

***'ИЗРОДЩИНАТА ЧОВЕК!!!

130

От далече

преди 7 години

Всички снимки са направени в Walmart,а там пазаруват най-долните слоеве(черни и латиноси),за които е важно да им е пълен тумбака.Само да можех да ви покажа снимки от обикновено училище от предградията-такива красиви(естествено) майки събрани накуп,не можете да видите в Русия.Вярвайте си в злобните представи,но няма как да промените истината.

129

Ха ха

преди 7 години

Руската *** не може да се сравнява с великите САЩ ;)Поне докато и хамериканците не започнат да локат битова химия вместо Джим Бийм ;))

128

0

преди 7 години

американ.писател джон ъпдайк беше писал че за да повярва човек в америк.мечта трябва да е или пиян или в сънно състояние

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен *** на 10-15 км.от центоръэ на н.йорк или лос анджелис който между другото са в кръпки и дупки и виж къде благоденстват средностат.американци в дървените си ларака и поргнили каравани с по един бидон вода отпред и порсити на който висят отрвратителните им дрехи шеста употреба от веригата магазини армиая наспасението .отврат.

126

Анонимен

преди 7 години

САЩ наистина СА страната на неограничените възможности, братле

125

Витоша

преди 7 години

Дайте си пауза и прочетете нещо смислено vitoshaword ком

124

Анонимен

преди 7 години

Някой замислял ли се е, защо постоянно ни набиват в съзнанието, че Сащ е страната на неограничените възможности и повторяемостта се е увеличила в пъти и вече дразни. И какъв е смисъла да ходим там. И без това всеки един от нас без майтап има досие - електронно със всички данни от грао.

123

Анонимен

преди 7 години

Българските роми сме най-хубави!!!

122

Анонимен

преди 7 години

Рашка говняжка.В руския град Серов обитатели на общинска кооперация живеятс фекални сталагмити вече две години и ще продължат да живеят там до 2025 година, когато Градският Съвет е предвиден ремонт.Новости от руската медицина : Умираща жена с аритмия внезапно се оправя в колата на Бърза помощ. Докторите признават, че е спасена благодарение на руските "пътища". Разбитият асфалт възстановил нормалния ритъм на сърцето и.

121

a

преди 7 години

До AmericanoЧовек, който пише "land of the free" определено не е ходил в щатите. Там са всичко друго ама не и free ;)

120

Анонимен

преди 7 години

До закривайЧакай да видиш,какви *** има в Русия,освен дебели,пияни и ***.Има специални сайтове за това.

119

Анонимен

преди 7 години

Да се подиграваш на хора заради външния им вид е недостойно.

118

jimmy

преди 7 години

Haha tova e majka chast dazhe sa po golemi urodi nazhivo

117

Анонимен

преди 7 години

Колажи, великолепно изработени в руски лаборатории.

116

коко

преди 7 години

Американците са изродени ненормалници защото не пият лосион "Боярышник"!Векове им трябват за да се научат да пият одеколон.

115

Анонимен

преди 7 години

Със съжаление ще го кажа, но май е време за Армагедон ...

114

Аз

преди 7 години

Руснаците не са по-различни ...