9

Нищо ново няма

преди 7 години

Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.

8

тиквочага подрисоф

преди 7 години

ше се теглят пак едни 4-5-6 милиарда заем за тези тунели шото сте мардзеливи седите и чекате пенсии, увеличение на заплати, михаля и тем подобни тинтири минтири. това компири, това офси, това канали за хора и други стоки, това опицвет амфетки ( опа тези двете последните е само за наши хора, деца на партизани, активни борци, истинските патриоти) а вие през просото. хващайте се за работа и за палците едновременно шото иде зимата и ше додат сметките за парното и сметките за заема за ктб и сметките за новио заем. три в едно. мислете му тогава...

7

споко

преди 7 години

Споко, всички ще се окажат невинни. От КТБ-то що пари взеха и потулиха случая, сега като се яърне ГЕРБ и това ще отшуми.

6

Анонимен

преди 7 години

Леле, как мирише!!! Където бутнеш, все смърди! И ТОЙ - в бяло и пита КОЙ му .....!

5

Анонимен

преди 7 години

размишления на един гербаджияХайде сега пък сигнал на ОЛАФ, какви са тези европейски служби, които ще забраняват на герп и бб да крадат, три правителства на бб се крепят на тези кражби, те ще ми ги забраняват, нали оня изкуфелия дядка пращаше сърчица на вожда, значи му е разрешил да краде

4

ivo

преди 7 години

AMI SEGA???????

3

гербист-столичан

преди 7 години

Нека да не обръщаме внимание, това си е редовна проверка и няма проблеми с усвояването на средствата. Работата е свършена и всичко е нормално.

2

смЕх

преди 7 години

Ха-ха че тази агенция не беше ли подчинена на Лилетката, а пък тя на тиквата който ни проглуши, че ни прави магистрали или ще излезе, че те са си решили и строили ей така .

1

АЛО ПРОКУРАТУРАТА

преди 7 години

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА ????????