21

Алекс

преди 7 години

До БобиХаха, капаците са си капаци. В момента цената на газта за България е над 475 долара (полша е в бракета 400-475), всички европейски страни без Чехия и Финландия взимат по евтин газ от нас. ЕС бранейки собствените си интереси и косвено да помага на нас ти пак ще развиваш небивалиците си...

20

Боби

преди 7 години

Съвсем скоро ще разберете,че ЕС има намерение да направи единна цена от 501 долара за 1000 кубометра в цяла Европа,вземайки база цената в Полша,така че на Български заплати,Европейска цена..???При досегашна цена 250 долара къде отиваме Неолиберали продажни..????

19

работата тръгна

преди 7 години

Намаляват възможностите на ИНЗ да слага прът в развитието на България.Като се има предвид и усложнените взаимоотношения на ИНЗ с Турция /наш основен конкурент/ нещата започват да добиват по-оптимистичен вид.

18

Пешо

преди 7 години

Колко предвидимо. Айде пак кажете, че демокрацията ви е виновна за неволите и нямало вече комунизъм и русия не контролирала нищо у нас...

17

Анонимен

преди 7 години

Имаме перфектни за нашия малък пазар договори с Русия за газ и сега ЕС искат да ни заробят предоговаряйки ги. Няма ли начин страната ни да използва процедурни хватки и да ги спре?

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Щом имате заплата, не сте толкова зле

15

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен 1 Спокойно, пак ще се вземат заеми.И всичко ще си е по старому. Пак Орешарски, Станишев и Путин ще са виновни.И пак спокойно-умните и красивите няма да му свирят на бял роял пред НС.

14

Анонимен

преди 7 години

Нашите централи не са ли на ***? Много убав *** имат китайците. И е евтинжос.

13

до 13

преди 7 години

Да не сте предозирал с " евроатлантически ценности" ?.

12

634879

преди 7 години

До Анонимен 13Сериозно ???с кофите от Катар или ??????

11

Анонимен

преди 7 години

Изцяло трябва да се откажем от руска газ а също и гориво за ядрената централа и петрол. Ще си ги внасяме от друго място, хората ще платят и малко по висака цена но да спрем руската агресия!!

10

до 11

преди 7 години

Подкрепям те напълно, само да добавя- цитат-"Газпром" ще оттегли и претенциите си да получи компенсации от българските си партньори за провала на строителството на "Южен поток" в размер на 70 млн. долара.-всъщност истината е, че Българя следва да има претенции, защото Газпром едностранно се отказа. т.е. руснаците не правят никакви отстъпки разчитайки на нашите ***, че ще заметат нещата-ние следва да предявяваме претенции, но НЯМА ДА ГО НАПРАВИМ,ЗАЩОТО БОКО И *** СА ЗНАЕТЕ КАКВИ КУРВ...И

9

Анонимен

преди 7 години

За България най-добрият вариант е цената на газа да се договаря от ЕС за всички членки.Хем ще плащаме по-малко, хем няма да има възможност доказани национални предатели да се облагодетелстват за сметка на народа.

8

Анонимен

преди 7 години

Може ли цялата ми заплата да бъде превеждана по сметката на газПром. Аз ще се оправя някак, важното е газПром да са добре

7

Анонимен

преди 7 години

Всички, които искат отстъпки от газпром са национални предатели!

6

БЪЛГАРИН

преди 7 години

КАК НЕ СМЕ ИСКАЛИ ВЧЕРА 24 04 ПЕТКОВА ЗАЯВИ ЧЕ Е ИЗПРАТЕНО ИСКАНЕ ДО ЕК ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ВРЕМЕ ИЗЛЪГАЛА НИ Е ГЕРБИРКАТА

5

Кокошка от Банкя

преди 7 години

До Анонимен 1Банкя не е село

4

Вечна слава на КПСС

преди 7 години

Естествено, че няма да иска.Русия над всичко!

3

Анонимен

преди 7 години

Тиквата отново е връткал поредните далавери - само за косене на тревата по магистралата, което дори не е направено, фирмата на благоверната му Цветелина Бориславова, собствничката на Пампорово и половин България е прибрала 150 млн лв. За такова нещо в нормални страни щяха да хвърчат глави, но тук нали е царството на Овчия народ, всичко си е мирно и тихо.

2

Анонимен

преди 7 години

Газпром над всичкоКак не ви е срам да искате отстъпки?