11

Анонимен

преди 7 години

Правилно а не правете интриги понякога се питам тия от клюки и интриги какво мислят да правят занапред живееки в провинционален град като ловеч место да се съберем да пиинем да живнем се занимава с неща.които нито го интересуват нито иска човек да ги знае место да осъмнем в дискотеката повечето на тия години стоим вкъщи пита се в задачата що ли и докога ще кибичим тука нее въпроса в пари въпроса е в уважението един към друг поздрави на бившата ми компания и дано да го разберат полза иначе няма

10

Анонимен

преди 7 години

Чак да се поумнява, е пресилено, но има нещо друго. При ходене, за разлика от бягането и карането на колело, се стъпва наблегнато на петата. С това се подпомага изчистването на стените на вените и артериите от краката, през корпуса до главата. Кръвоносните съдове натрупват шлаки по стените си от съвсем ранна възраст на организма. Тези налепи възпрепятстват кръвооросяването, оттам храненето и изчистването на клетките, с което се затрудняват техните функции.

9

Куриере, де да сера?

преди 7 години

Бъдете умни! Станете пощальони!

8

Анонимен

преди 7 години

За да ходим, трябва и да ядем.

7

Много умни

преди 7 години

Отрили са топлата вода или си запълват времето и усвояват пари!!! Един от най-великите математици Лагранж 17-18 век винаги е правел дълга разходка преди да подхване теоремите!!!

6

до 2

преди 7 години

До АнонименА твойте работодатели пиячи на препарат за канали като ходят по 100 км дневно по-умни ли са ?

5

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиЕ, все пак започват от абсолютната нула, топката, тичат за да я ритнат, тичат, тичат, а вследствие на това /и ругатните на тренера/ проговарят. Някои дори по телевизията! Както и да го погледнеш - забележителен прогрес ;)

4

Анонимен

преди 7 години

От "гледна точка" на такива "учени",би трябвало всички животни,които ходят, да са по-умни,от всички хора,които или лежат,или ползват превозни средства.А в рамките на хората,всички тези,които съставляват племена,незапознати с живота в съвременната цивилизация и ползващи единствено ходенето,като средство за придвижване,би трябвало да са най-умните.И сега,какво да кажем за горките учени,които,заровни из разни лаборатории и кабинети,почти не се движат???!!!Вай,вай,горките хЮмЪни!!!

3

Кирил Софийски

преди 7 години

Защо тогава футболистите не са от най-умните ?!?!

2

Анонимен

преди 7 години

За да поумнеят американците трябва всеки ден да пробягват по 100 километра. Или да изяждат по една риба, голяма колкото кит.

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Политиците като не слизат от автомобилите,затова ли са такива?