97

Анонимен

преди 7 години

DEN NA RUSKATA MECTA--OBOGAVAM RUSIA I DEMOKRATA PUTIN.

96

Анонимен

преди 7 години

Балонът издиша с пълна сила.

95

Анонимен

преди 7 години

Как да няма руска мечта, бе колега? За теб може да не е мечта Русия, ама знаеш ли за колко милиона хора от бившите републики от СССР и някои други държави Русия е гигантска и много реална мечта и точно това Ел Дорадо, което за нас е САЩ или Западна Европа?

94

фак

преди 7 години

Не знам за американската, ама руска мечта никога не е имало! Никой не иска да мигрира в СССР, дори синчетата и щерките на *** са на запад за да харчат на воля откраднатите кинти на родителите си.

93

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 104 Живота е един и не бива да се пропилява със социализъм.Няма втори шанс. А спомените ти си ги пази , никой не ти пречи , но не ги налагай на младите като истина.

92

Така е

преди 7 години

И как американската мечта няма да губи сили , като Ким Чен Ун ги заплашва с унищожение с камък в ръка?

91

Гост

преди 7 години

Още нещо: След студената война, с напредването на глобализма, изглежда че на никой от властващите не е притрябвала вече средна класа

90

Гост

преди 7 години

Факт е. Обедняването в УСА се чувства осезаемо. Никога преди не е имало толкова много стари коли по пътищата. Корпоративна Америка върви по пътя на трудовите лагери. Плащат все по-малко, а те притискат все по-нагло почти без уважение. Съкращенията са перманентни. Работната заплата е съвсем подбита от прииждащите индийци, китайци и т.н. Парите за наука и социална дейност се пренасочват все повече към военните за постигане на световно господство и тържество на глобализма

89

д

преди 7 години

А руската изобщо не се състоя. Справка СССР.

88

ние не сме глупави

преди 7 години

Тука май се опитват да ни пропагандират прикрит социализъм. Ние него го помним. Никога няма да забравя как грееха лицата на хората когато казаха че Тодор Живков е подал оставка. Бойко подаде оставка два или три пъти вече, но хората не бяха щастливи. Защото още си спомнят социализма. Озъбено свирепо куче.

87

Анонимен

преди 7 години

И ТУК МОЖЕ ДА ИМА, АМА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ.НОВОТО РАЗКРИТИЕ НА ОЛАФ ШОКИРА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА - ОТ ГЕРБ ОНКРАДНАЛИ 50 МИЛИОНА ОТ МАГИСТРАЛА МАРИЦА.

86

Анонимен

преди 7 години

до HandelИ 20 милиона китайци.

85

Анонимен

преди 7 години

На *** днес му внасят осигуровки на минималната заплата и го обричат един ден да получава минимална пенсия.Ама *** г. се радва, нали му дават и някой лев на ръка.

84

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103 Батко толкова си кух че нема смисъл да ти се обяснява...........соц. България не може да я стигнем никога. А такива главочи като тебе нека се пенявят. Ние поне видяхме и живяхме - вие младите *** духайтее супата батковото. Ние поне имаме спомени..........амин

83

Handel

преди 7 години

За сметка на това Щатите хрантурят 20 милиона нелегални латиноси, от които половината продават наркотици в Калифорния, и имат 30 милиона негpи, от които 20 милиона са неграмотни и употребяват само 200 думи.

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11"И страна, в която с раждането на детето, започват да му събират пари за колеж. Тато ни учеше безплатно, затова сега пиша толкова грамотно."Да, ама не. Образованието не се плащаше, защото на *** и на баща ти са им плащали много малко за това, което са работили.

81

Mирис

преди 7 години

Америка загнива, и става като мушмулата - все по-сладка.

80

Анонимен

преди 7 години

Тази песен я слушам вече 72 години.

79

Адам Смит

преди 7 години

Положението в Съединените щати е отчайващо.В най-скоро време се очаква масово преселение на американци към страни с далеч по-перспективни икономики, като Северна Корея, Русия, Венесуела и Зимбабве. В големите американски градове вече се оформят опашки. Народът обменя обезценените долари за рубли.

78

анон

преди 7 години

не знам какво губи сили, но америка си остава най-добрата страна за емигриране за хора които искат да работят яко и да постигнат нещо. като им започнеш от университетите и свършиш с компаниите които все още са водещи почти във всички отрасли. икономиката работи, безработицата е на рекордно ниски нива...