32

sofeto

преди 7 години

"Българинът обича шведски маси". Е..... като додат шведите ще станеме!

31

ПренебрегватФолклора

преди 7 години

Имаме пословичен израз, който ясно казва какво предпочита българинът - "кьорсофра и чужда жена"!

30

шведска маса

преди 7 години

Всяка вечер ям на шведска маса! Купих си маса от IKEA и всяка вечер ям на нея с жената и децата. Платил съм си и ям на корем каквото добарам (ако остане нещо след двамата ми синове гладници разбира се де)

29

Киро екскелнеро

преди 7 години

закуска в 4 звезден хотел, при 800 човека - под 1лв. /0.80-0.90/ 2006г. инфо.,; сезона / зимен/ и по-малко, защото туристите са от западна европа и слагат в чинията толкова, колкото могат да изядат! лятото са ***, маньо, моше и ставри, които пълнят чиниите и всичко се изхвърля! толкова струва, блок/шведската/масета в цени на дребно, така се смята и от касиерките при отчетите!

28

Анонимен

преди 7 години

Да,и ние обичаме блок масите ! - това е почивка -слизаш с децата и мъжо когато си искаш и всеки си яде каквото си иска - Нямаш грижа и разправии !И не ми разправяйте ,че в ресторант е по-хубаво и по-качествено - докато дойде начумерения сервитьор , четене на меню като в библиотека , и чакане чакане ,и няма гаранция ,че това което ще донесат става за ядене .

27

яЗЕКА

преди 7 години

Най-много обичам шведска маса със столове.

26

А ЗАЩО

преди 7 години

До Анонимен 25ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ?ТОВА Е ВАЖНО САМО ЗА ПРОСТИТЕ ХОРА.И НЕ Е ОТ БЕДНОСТ.ПОЗНАВАМ ДОСТА БОГАТИ ХОРА,КОИТО ЯДАТ *** САМО ЗАЩОТО СА ЕВТИНИ.

25

mafiozo

преди 7 години

оборота не, а печалбата...

24

/./

преди 7 години

До До 12Кой е казал че шведската маса е само за закуска? Шведска маса има и на обяд и на вечеря. Ти изобщо от панелката си излизал ли си???

23

Анонимен

преди 7 години

За българинът е най- важно голямото количество и да е евтино , пък качеството е на най- последно място.

22

Анонимен

преди 7 години

До 77777 - така е, агенциите ползват отстъпки, от които печелят те и други по веригата, а не туриста. тур операторите взимат комисионна един път от теб, и втори път от домакините, за т;ва работят! за парите които даваш на агенциите - пример - за четири дена на Санторини организирано, един месец на Закинтос в мезонет от 60 кв.м.!

21

ТОВА СА

преди 7 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

20

...

преди 7 години

не е до тва дали си *** или не западняците и другите ни съседи по балканите са същите дори по големи сви*е. Няма лошо, на който му харесва. Въпроса е, че хигиената е на ниско ниво и има проблеми след това. опитвал съм, но не ми понася. всеки има право на избор

19

Значи

преди 7 години

не мога да разбера,какво нецензурно или насаждащо омраза е мнението ми,че ол инклузива е калкулиран така,че да се скъсаш от ядене и пиене пак няма да покриеш сумата която си платил,та бях изтрит!

18

Анонимен

преди 7 години

по същия повод бях писал тук, ако имаш финансовата възможност да пътуваш и малко акъл в главата, служиш си що-годе с английски, при съвременните комуникации и информация - не е необходимо да пълниш гушките на тур операторите, за да споделиш пътуването си знайни и незнайни "бай ***" и като се завърнеш в къщи да си задаваш въпроса - а бе, за к'во дадохме тия пари?

17

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Ако знаете при каква хигиена приготвят храната ви,ще избягате веднага през глава.Гадост !!*** !!

16

COPY-PASTE

преди 7 години

Не само това но и обича да коментира COPY-PASTE Текст

15

До 12

преди 7 години

Казваш, че шведската маса само за закуска и ол инклузив било едно и също. Браво, направи ново откритие...

14

77777

преди 7 години

Според мен си има предимства да използваш туристическа агенция, вместо сам да си направиш резервациите за хотел, самолетен билет, трансфера. В крайна сметка би трябвало да ти излезе по-евтино чрез агенцията и при мен обикновено е така. Агенциите ползват отстъпки, които ги няма когато сам си правиш резервациите, затова ми е странно това, което казва тази.

13

Анонимен

преди 7 години

Пакети за бедните :) Остава и да не обича българина.