12

дедо Мано

преди 7 години

До долу пишещите партийни *** от ГРОБ /може и да са десни амеби де/ Какво е дала Франция на света ли? Ами дала е гилотината и геноцида наречен "френска революция". А дали трябва да се дава акъл на франсетата това е друга бира. Принципно трябва щото нали сме едно уж. Та какво е Макрон който хвалите? Ами Макрон е ЕВРЕЙСКА *** . Какво е Льо Пен ами тя е разумен човек който не харесва вашта измислица - култи мулти. Е това са кандидатите. Единия банкерска амеба другия народен човек.

11

Анонимен

преди 7 години

Снощи французите с лек хумор показаха кадри от предавания на руската телевизия в деня на изборите в неделя. Първото нещо беше че RT показа кадри от някакви протести и сблъсък с полицията в дена на изборите в Париж. Цяла Франция знае, че такова нещо не е имало. Второто нещо беше че RT показа 24 процента победа за Льо Пен. Това беше достатъчно за 10 секунди да се покаже на французите какви лъжи се разпространяват за тях в Русия и кой има интерес от победата на Льо Пен.

10

Анонимен

преди 7 години

На тези които се опитват да дават акъл на французите им препоръчвам да бъдат по-скромни, защото те не разбират как се излагат. Също така им препоръчвам, ако могат да четат, да положат усилия да научат какво е дала Франция на света, къде сме ние спрямо французите и тогава, ако могат, да се опитат да се изказват за бъдещето на Франция.

9

Анонимен

преди 7 години

Западна Европа е яла най -много по парата на крайно десни утреппки. Това да не ви е България след 70 военен режим да гласуват за БСП? Там имат акъл.

8

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Чудя се- Щом кремълските храненици вият на умряло,значи нещата се развиват в правилна посока...Разпадането на ЕС се отлага за неопределено време другаре !!!

7

Чудя се

преди 7 години

Кога франсетата ще се осъзнаят-малко преди да станат Халифат или малко след това?Е,чуденето няма да продължи дълго-скоро ще е!

6

Анонимен

преди 7 години

Отказала се "временно" от лидерството. По-голяма глупост не бях чувал! Отчаян ход, на отчаяна измамничка!

5

Анонимен

преди 7 години

Няма нито едно ЗЛО, извършено в света, което да не е било замислено,финансирано или извършено от "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО"- Русия!!!

4

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ САМО ПАРИЖ, НО И ЦЯЛА ФРАНЦИЯ ЩЕ ИМА АФРИКАНСКИ ВИД

3

смЕх

преди 7 години

Хайде сега гроздето е кисело доколкото си спомням това не са и първите избори които ще загуби и винаги %-те и са горе долу толкова явно, че това е максимума за нея. От тук насетне да се помирява с баща си и да *** рани това е .

2

Анонимен

преди 7 години

Пенка се предаде. Само не знам как ще връща парите на руските банкери които я спонсорираха.

1

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Льо пен иска да запази статуквото като си подава оставката като лидер? А стига бе.