46

DiesIrae

преди 7 години

До Така еДа пак държавата ще плати, но един път, а не както сега постоянно. За машините- да има, но идеята е да ги възпитаме в труд както и да накараме другите роми да не правят глупости, а да се хващат на работа и да си плащат всички дължими данъци. Трябва да се прекрати с практиката едни да ползват, други да плащат. Колкото до БХК те да мълчат защото нито едно човешко право не е нарушено в случая. Трябва да се набие в тиквите на всички, че правата вървят ръка за ръка със задълженията!!!

45

Гилотина

преди 7 години

Великата България, плаща като поп за роми а собственото и население тине в мизерия.Велики сте, а сега вадете гилотината и се заемете с положението. Роби не 500 а вече 650 г сме. Как не се появи един свестен управляващ, все се падат 240 *** да въртят цял 7 мил народ на пръст.Вадете гилотината!!!

44

Реалист

преди 7 години

Затова КАТ видат ли ром шофьор, спирай колата от движение и 400лв. глоба без обеснение. Тай си знае защо.

43

Така е

преди 7 години

До DiesIrae 26 Да изградим трудови лагери пак да плати държавата, Никой частник няма да гради лагери. А и да чукат камъни.Добре но за това има машини.Кой ще им плаща? Ситуацията е е изключително сложна.Да ги затворим в гета , като в Южна Африка. Ама БХК и Европа ще скочат че им нарушаваме правата.Рома не може да работи нищо.До каквото се докосне , всичко съсипва.Ами сега?

42

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерите са работили в соц България, затова пенсиите им са според заплатите, а заплтите им бяха мизерни по времето на бай Тошо.Затова пенсионерите са нормално бедни!

41

Гражданин на Видин

преди 7 години

ГО трябва да е около 1000 лв.Да не може всеки *** да кара като луд

40

Анонимен

преди 7 години

Плащайте за грешки на виновни *** а пенсионира да умира от глад.Да това е велика България в лицето на управниците

39

Анонимен

преди 7 години

втори ден писаници за ГО... някой подготвя почвата за тесла по шофьорите. Това настрана - като четем между редовете тука си пише че тия дето не плащат (основно ***) продължават в същия дух... Е поне тоя цитирания в статията е уцелил бяла държава откъм правораздаване

38

Горан

преди 7 години

Значи излиза, че гаранционният фонд е по-гаранционен от ГО. Да му...

37

DiesIrae

преди 7 години

До АнонименМоже друг да е карал колата при преминаване на границата и ГО да е изтекла докато е била в Гърция. Вариант 2 даже не са го проверили макар, че гърците по принцип проверяват всичко черно именно заради такива индивиди. После върви разправяй, че българите сме бели и нямаме нищо общо с тези черни трилобити.

36

Анонимен

преди 7 години

а как е мината границата без да има съществото книжка и валидна ГО?

35

да ви еба майката

преди 7 години

*** скапани, този фонд след като плати после завежда регресивен иск към този, който е причинил ПТП и е карал без задължителната застраховка! После тези пари следва да се ВЪЗСТАНОВЯТ на фонд от виновника, не пишете само какво плащат, защото те после си го взимат в повечето случаи. А ако не ви е ясно този фонд се пълни от всички нас с всяка платена гражданска....10 лв от стойността и влизат във фонда, всяка година от всеки нас! Къде отиват тези пари? Всичкото е лъжа и измама

34

ДОБРЕ НО . . .

преди 7 години

Защо не се казва колко получава от нас всяка година българската държава , в лицето на Гаранционния фонд . Нека да се каже и да се напише и то достоверно , плюс натрупаните пари в този фонд от минали години . Да ги знаем и да знаем къде са изразходвани през годините . Първо трябваше това да се каже !

33

Браво

преди 7 години

Така става като институциите не си вършат работата!!!! Самата държава е виновна за тази глупост !

32

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

31

MM

преди 7 години

До DevБлажени са верующите. Софтуер има, но не става хептен без пари. Не съм сигурен и дали "facial" не е за разпознаване на лица, а не номера на коли.

30

Анонимен

преди 7 години

Манипулативна статия! Точно това трябва да прави този фонд. Като ви нарани някой *** без ГО, да можете да си получите обезщетението

29

Анонимен

преди 7 години

"Дали сме 2 млн. за ром без книжка и застраховка, убил 3-*** на пътя в Гърция"Ами да намерят собственика на въпросия автомобил и да го осъдят да плати 2-та милиона, заедно с ракията, дето е в гръцкия затвор.

28

Анонимен

преди 7 години

Гаранционният фонд не е на държавна издръжка и статията не е вярна изобщо.Трябва да се види каква част от изплатените средства са покрити от ГО вноските на направилите си застраховки. Държавата ще плаща само ако исковете надвишават събраните средства, а в статията по въпроса не пише нищо.

27

ля ля

преди 7 години

не вярвам!