27

Анонимен

преди 7 години

До До Надя ТодороваАко РБ са в нещо яки, то е в наследството им от Костов, заграбено от българския народ. Яко крадено наследство.Във всичко друго са меки китки и меки мозъци.

26

До 31 коментар

преди 7 години

Две години със сигурност ще изкарат, а после.....ще видим!

25

До Надя Тодорова

преди 7 години

Кой пък те излъга или направо ти го внуши,че РБ били "най-яките пичове"?

24

Анонимен

преди 7 години

Тия се гласят за 4 годишен мандат. Няма да се получи, защото тиквата никога не е довършвал започнатото, а и това правителство мислим да го сменяме още тази година.

23

от бустана с тикви

преди 7 години

Новите министри ще са новите стари тикви заедно с 1-2 патриотични тиквички от сорт цигулки начело с най-голяма тиква Баце ***.Кунграчулейшан народе избра си да те управляват пасмина Тикви и се превърнахме в държавата на тиквите и мисирките.Вие си знаете кои са мисирките

22

Анонимен

преди 7 години

Тези ,, неизвестни,, щяха да участват в дебата на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ и Нинова ! Защо ли тогава Тик.вата ги знаеше ? Помните ГЛУПОСТТА му народе!

21

край

преди 7 години

Правителството се прави с преговорна група между Герб и Патриоти - така е при тази избирателна система - парламента само гласува взетите другаде /непрозрачно/ решения. България ще се управлява от 4-5 човека дето вземат решенията -защо са ни 240 скъпоплатени дебелатковци.А уж България е парламентарна република.

20

Анонимен

преди 7 години

До Малийййй,Добави още 16 милиарда лева дълг в края на Борисов 3 ако са до 2021 г.

19

Малийййй,

преди 7 години

"НСИ: За 4 години дългът на България се е удвоил и вече е над 27 млрд. лева! Колко ли ще стане след Борисов 3?!";Нямам думи!!!

18

Анонимен

преди 7 години

РБ са бившите под.логи на Борисов. Продадоха се, както сега се продават патриотите. А той ги върти на малкия си пръст. Толкова са жалки всички, че чак ме е гнус.

17

Лошо

преди 7 години

Скука,стари и изхабени мутри от който нищо не очаквам .....

16

Анонимен

преди 7 години

До А на бас 18Много си *** Саше.е..е Важното е , че твоите хора от БСП ги няма никъде и няма да ги има още дълги години .

15

Надя Николова

преди 7 години

Изчезвай ти,'вратата' е ето там.Най-яките пичове са в РБ и въпреки,че сега са паднали пак ще се изправят.Те са най-яки,защото имат не само нещо в главите си,а и защото са трудолюбиви,имат ясна визия за бъдещето на България и имат нужните качества и силни характери за целта.Вас ви е яд,защото знаете,че никога няма да ги стигнете.Хи хи хи.

14

А на бас

преди 7 години

До ВинетуХайде на бас, че правителство няма да има или ако има ще е за ден-два или месец-два, докато различните мафиоти от тази скупцина, която наричаш правителство не разберат, че няма от къде повече да доят народа.Едно не изчислихте. Народът се съпротивлява. Но не шумно, а глухо. Това е страшно за вас и пагубно за мафиотските кроежи. Кроиш, а нито конци, нито плат имаш, за да ушиеш новата далавера.Хващаш ли баса?

13

Анонимен

преди 7 години

Тихо, не ги смущавайте.Сега делят баницата.

12

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

11

Бек

преди 7 години

До Надя НиколоваИ за какво по-точно симпатинизираш на РБ? За усмирителната им риза ли? Я отвръщай и изчезвай.

10

Винету

преди 7 години

Дрън-дрън, ярина. А бе, да ва *** в плювачите, не разбрахте ли, че правителство ще има и вашите жалки лични мнения нямат никакво, ама никакво значение. Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша. Изборите минаха, резултатите са ясни - тихо.

9

Бек

преди 7 години

До Надя НиколоваКое е "готиното Пепи" ? Аз готини в управлението от сто години насам не виждам никак. Моля, пояснете Надя Николова.

8

Не

преди 7 години

Според мен правителство няма да се състави. Всички мафии от "спечелилите" дърпат на различни мафиотски страни. То е все едно да се направи правителство между Коза Ностра и Калабрийската мафия. Невъзможно. Освен с огромна и непоносима жертва на гърба на народа. А такава жертва не че народа няма да проспи, но просто вече този изтощен народ не може да даде.Правителство няма да има.