9

СДВР

преди 6 години

0879350965 ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ.Подслушват разговорите с много скъпа подслушвателна техника.

8

Перко

преди 7 години

Ало измамите значително ще намалеят, ако от полицията съобщават адреса на ареста, където са задържаните и в колко часа ще бъдат пуснати. Може да публикуват и снимки да не пострада някой невинен.

7

Анонимен

преди 7 години

10 годинки в затвора кръгло и ще излязат с друг акъл. Тия, които не са хванати още и те ще са с друг акъл.

6

евроатлантик

преди 7 години

че то Ветово е столица на алоджииството в България, и в Гърция и там са прочути с тяхните си дияния.Ама хващат ги и ги пускат под гаранция 1000 лв,я осъдете някой на 30г и веднага ще спре алоджииството,но преди това му счупете ръцете да не може да пребира парите от възрастните хора.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако са с повдигнати обвинения за телефонни измами - чипират се и след това се гледа дали даден апарат се движи заедно с тях. С други думи - без телефон за рецидивистите. Тези не са хора, а животни, и трябва да бъдат третирани по съответния начин!

4

бай Петко

преди 7 години

Е до кога ще носят титлата рецидивист, ами отнемете им я !

3

Анонимен

преди 7 години

А парите върнати ли са на хората, или ще останат за "доказателство" ?Иначе на тия ръцете да им потрошат !

2

Анонимен

преди 7 години

Е,ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ????!!!!!!Този театър сме го гледали,гледали..................................!Още едно поредно,"висящо" престъпление и още 5 бандити,пуснати на свобода!!!АМА СТАДОТО ГЛЕДА,ГЛЕДА И КЛЕПА МАЛОУМНО!СТАДО,СТАДО!ЦИРК СИ ПРАВЯТ,МАЙТАП СИ ПРАВЯТ И ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ В СУРАТЯ!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Bravo na kukite!Moje oshte..gaz i boi v dinite