9

Анонимен

преди 7 години

В секса са божествени!!!!! Жените.

8

Анонимен

преди 7 години

Външен блясък, луксозни вещи, обилие, груби обноски, груб подход, кариеризъм, инат, воля, жестокост, много с.е.кс, сантименталност, ако може, друг да ги глези и обслужва, пълна софра/ трапеза, в крак с техническия прогрес, наука, доколкото става за престиж, добри гласови данни, яка физическа структураимператрици Мария Терезия, Екатерина Велика

7

Отвратителни

преди 7 години

Меркантилни и ригидни, назадничави във възгледите си са именно телците. Но иначе те обсебват, ако им се оставиш. Отначало изглеждат мили и добри, но после започват да те задушават и манипулират. Собственият им инат им играе най-лоша шега,тъй като предпочитат да си разбият главата, пред това да се променят.

6

Калоян

преди 7 години

Телците са най-добрите хора, които познавам! Добри и помогащи на всички, просто защото искат света да бъде по-добър. Обикновено им се качват на главата, защото са много търпеливи. Завиждат им защото са обичани от всички и някои злобари се чудят какво да направят и измислят та да им напокостят...

5

Анонимен

преди 7 години

Злобни, отмъстителни до дупка, завистливи, дребнави до мозъка на костите си, склонни да се бият, дори и да са жени......Жадни за материални облаги. И комплексари. Потвърдено - сестра ми. За мен животът с Телец в семейството беше Ад, за телци не искам да чувам никога !!

4

аз

преди 7 години

По логигаката на "всезнайкото"- девата трябва да е само женска зодия..

3

Анонимен

преди 7 години

Повечето са добрички,мили и отзивчиви.Стига да се държите с любов и разбиране към нея ще си живеете потънали в доволство и комфорт до края на дните.А те ще са доста дълги предвид ,че мрази да създава ядове,интриги.Обичат да бъдат глезени.Дали не са си го заслужили?Най-вероятно да.Понякога се тревожат излишно и прекалено много за бъдещето на децата си а и ги обичат безкрайно и са склонни да ги свръхразглезват от обич.Но това са бели кахъри.Гледайте да не кръшкате-ще е грозно и тъпо.

2

бай Петко

преди 7 години

Жена ми е телец и много точно е казано. Който има жена телец му са щастливи дните ! А до 1 написаното му мнение е от завист!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Това на снимката не е жена, а муфлон. Факт !