13

Анонимен

преди 7 години

Османлиите карат по гръцки тертип. Едно време гърците измислили любовта, пък римляните я развалили, защото поставили жените в нея.

12

Георги

преди 7 години

Поредната "новина".Ако информацията от статията е вярна ( в което се съмнявам) собственика го чака съд за нарушение на правата на човека , а именно за полова дискриминация. Определянето на цените според пола на ползващия услугата е незаконно. Това , че се практикува в страни като България с фалирала съдебна система , не значи , че такъв тип престъпление би се толерирало в правовите държави.

11

снайпера

преди 7 години

До 8Тва не е Яcтpeба Ocмaнлиятa, щом няма знаме с месечина! Синвол на нощни разбойници наричащи се тypци, които заграбват чужди земи и жени.С жените малко не им е потръгнало, и от там им идва мечтата- мъж да зачене...която и до днec е актуална!!!!

10

Сандо

преди 7 години

Слагам един дебел презерватив, топим го в пясъка на плаже и ги почвам да ги плющя наред ... с годи след това ще ме споминат

9

Анонимен

преди 7 години

Ашколсун! Машаала!

8

биджанец

преди 7 години

алах акбаар, къде било това. ние в швеция и германия ги опаткахме фсичките над 3 годинки, сега ше додем и към дордонието с представлението чжерните мамби цепят черниот диаманд и черен мацър, бели мацки. а белите мочета да се фащат за палците шото каот додем ние сичките ще минат на ниската тарифа ако ме разбирате момчета.

7

Анонимен

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаЗа 12 евро на вечер, с токчета ли беше ве сладур ??

6

Коча

преди 7 години

До Анонимен 6Пробвай да отидете със съседа Пешо, може пък да се навие!

5

Анонимен

преди 7 години

Чудно местенце!! Навивам жената да отидем със съседката Пепи но тя не дава??? Чудна работа, хем моренце, хем кефче, кво и става не знам!!!

4

Дрът Пергиш

преди 7 години

Направо да го кръстят къмпинг "Содом и Гомор"!

3

Ястреб Османлията

преди 7 години

Бил съм там за 12 евро на нощ.

2

смЕх

преди 7 години

Да закарат брадати инженери там, ако останат доволни току виж ги интегрирали.

1

Анонимен

преди 7 години

ако някой не успее да се вреди в никоя шведска тройка, точно в 00:00 гасят лампите и всички (независимо от цвета на гривната) са поканени на обща шведска маса