10

Анонимен

преди 7 години

Селяни с таралясници, нали Кремиковци ви беше виновен, само дето Кремиковци не работи от 10 години, а въздуха в София е десеторно по-мръсен.

9

Гергана

преди 7 години

Миене на улиците всяка седмица, редовно поливане на зелените площи, достъпен градски транспорт. Тогава може да говорим за взети мерки срещу замърсяване на въздуха.

8

Хаха

преди 7 години

Да ще стане ... на кукуво лято. Държавата продължава да нехае, продължаваме да вкарваме трошки от Европа, няма зелено всичко се застроява, да ще се оправим никога хаха

7

Дзивко

преди 7 години

Ама номер 1 ме кефи, винаги има един фен на конспирацията дето знае нещо повече от другите, всички тия заговори за съсипването на клета майка България, дето ако не бяха щяхме да водим света 😊

6

Анонимен

преди 7 години

Защо не се признае, основна причина в бедността, корупцията, картела с горивата, ниските заплати, схемите чрез които се краде от тока и парното. Ако имаме по-нормален стандарт кой ще кара стари коли? Ако има нормален лизинг, всеки би си купил бензинова кола. А кой ще гарантира, че качеството на горивата ще в като в ЕС? Краде се от всичко като проблема се стоварва на българина.Кой ще контролира управниците да не крадат милиарди които са необходими за здраве, образование, наука и инфраструктура?

5

Анонимен

преди 7 години

Мислите ли, че проблема е за чистотата на въздуха? Причината е вдигане на такси и данъци които ще се откраднат от СО, герберската мафия там. Ще ударят например дизелите, ще намерят причини. А кой ще спре крадците от Типлофикация София да не вдигат цените и да не лъжат? Крадейки карат хората да се отказват и минават на въглища и дърва. А кой ще спре миганите да горят гуми и ***? Кой? Никой няма но ще натоварят работещите бедни.Защо Картофка не отиде в махалите да ги убеди да не горят ***?

4

Анонимен

преди 7 години

Ще стане чак когато мисленето на хората се промени, когато отделният индивид го е грижа за чистотата на въздуха тогава ще стане!

3

Анонимен

преди 7 години

Ако въздуха стане по-чист, няма да можем да намерим пари за пенсии

2

Анонимен

преди 7 години

Проблема е много лесно разрешим. Създайте работни места на селяните и ги върнете в селата им. Преди 27 години нямаше селяни нямаше проблем. Всички си работеха на село и в София бяхме само 300 000 човека със 100 000 москвета жигулета и ладета. Сега сте 1 000 000 със по две коли в семейство а вече има с три. Аз затова продадох на дядо ми къщата в центъра на София и се изнесох на 100 км от селянията. Омръзна ми от мекащи Софиянци. Живейте си в селянията.

1

вътре в нещата

преди 7 години

Как ще стане по-чист бе! Нали самолетите разпръскващи отрови и наночастици унищожават въздуха. Смешните мacoни (дето по- голяма част от тях въобще не знаят защо са такива и на кого служат) вземат антидоти, а за вас-плeбca, какво??? За вас остава облъчването чрез телевизия, яденето на рафинирана захар и ваксини с живак..