159

Отвратен

преди 7 години

Трябва да си луд да застанеш с камък в ръка срещу най мощната военна машина в света.Дори няма да осъзнае какво става и от къде му е дошло.Прасето скоро ща разбере с кого си има работа.

158

до Боби

преди 7 години

Чета ти глупостите от 2-3 дена.Чел недочел ,но не си прочел най-важното.ООН през 2006 г наложи военно Ембарго на СК. Имат стари вносни оръжия от времето на Ким Ир Сен.Всичко останало си я тяхно производство .Ракетите им са от типа ФАУ 2 ,тромави и лесни за противоракетния щит.Русия никога не е продавала оръжия на СК по 2 причини.Първата нямат пари да си го позволят .Втората-Чувал си за Руско-Китайската война ,ако не прочети.По времето на СССР Русия не продава оръжия на Китай и техните съюзници .

157

u4en

преди 7 години

Какъв ядрен удар от С.К бълнувате ! Дори да изстрелят ракета.тя се засича на секундата от спътник. Лети по балистична орб. а евентуален ядрен взрив има на няколко метра над земята. Това са мин. 20-30 мин. Ще я свалят 100 пъти до тогава! Тогава няма ядр.взрив а пада като скраб !

156

Фокк

преди 7 години

Южта Корея също има брутална армия и модерна бойна техника. Не ги подценявайте.

155

чак

преди 7 години

да заличат САЩ едвали ... но един удар на тяхна територия би им напомнил че и те са смъртни

154

Младеж

преди 7 години

Ще бъде голям празник за цялото човечество. Изпитвам голяма ненавист и омраза към краварите - човекоубийци.

153

бай х...

преди 7 години

бре бре смешните им пиратки най много да им паднат на главите.

152

Майтапчия

преди 7 години

Не мисля че ще се отървем от САЩ толкова лесно и безболезнено(хи-хи)!

151

Анонимен

преди 7 години

Какъв съвременен камион им кара ракетката само... Не знам само дали е корейско копие на Маз, Газ или КРаЗ. Като го гледам направо ще срути американската военна промишленост.

150

Анонимен

преди 7 години

То си има поговорка - куче което лае, не Апе.

149

Георги

преди 7 години

Еми айде де Кимчо, айде ако ни отървеш от Американската напаст съм сигурен,че в много държави ще ти издигнат паметник...

148

Анонимен

преди 7 години

Пичът с модерната прическа отдавна се е запасил с консерви и се е бухнал в някой подземен бункер и оттам се прави на мъж

147

Анонимен

преди 7 години

Жълтите трябва да си изстрелват ракетките от границата иначе рискуват да паднат на тяхна си територия. Абе направо да вадят прашки и джобни ножчета

146

Анонимен

преди 7 години

Да даже и бевърли хилс скоро откриват и Маями бийч имат. На всякъде е пълно със С.Корейски туристи :) Стока от СК залива целия свят, технологии на килограм се измислят всеки ден. И много други благини има там ,които човечеството още не е достигнало.

145

Голата истина

преди 7 години

Всички т.н.свободни медии от десетилетия ни убеждават че С.Корея е най-бедната страна с гладуващо и мезерстващо население,което живее в пълно робство и нищета.Изведнъж се окзва че имали сайт та даже и интернет.Откриват цял квартал в Пхенян дето прилича повебе на Дубай от колкото на Люлин.Къде е истината и изобщо съществува ли такава?Май,май всичко е конюктура и интерпретация.И на тъпака е ясно че ядрена страна няма да се бомбардира.За кво са тогаз всичките напъни?ПР -Тръмпети си го лъска яко!

144

Анонимен

преди 7 години

Давайте Американски братя с вас сме ! Удряйте силно ,за да не се налага да повтаряте. Такива крайно загубени в себе си хора и режими нямат място в нашия свят .

143

Анонимен

преди 7 години

ТУК ИМ ЕДИН ПЛАТЕН ПУТЛЕРОЦИД АБСОЛЮТЕН БЕЗБОЖНИК И АНТИХРИСТ!!!!

142

Анонимен

преди 7 години

И КАДАФИ КАК ЗАПЛАШВАШЕ А ГО СЧУКАХА САМО С ЕДИН РАКЕТЕН УДАР!---------------ДА ИМАХА ПОНЕ ЕДНА ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА БИХ ГИ ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО АМА ТЕ СА ГОЛИ КАТ ПУШКИ :D

141

Анонимен

преди 7 години

Тези е време да получат един бомбен килим върху Пхенян и да млъкнат веднъж за винаги.

140

Анонимен

преди 7 години

До до 133 от славянинНаистина ли - на цялото сатанато му трябваха 78 дни бомбардировки--------------Да, ама преди 20 години.Сега сатанато е доста по-модерно, а ПВО на Северна Корея е същото, като това в Сърбия.