114

Фронто

преди 7 години

Радев ако беше истински патриот, истински генерал, истински разумен човек нямаше да протектира ремонта насамолети морално на 50 и технически на 40 години!

113

Анонимен

преди 7 години

ПОСТОЯННИТЕ ЗАКЛИНАНИЯ, ЧЕ МАНДАТЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗКАРАН ДО КРАЯ НЯМА ДА СВЪРШАТ РАБОТА. НЕОБУЗДАНИТЕ ХАРЧЕНИЯ НА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ ДОБРЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, ЩЕ ВЪЗМУТЯТ ХОРАТА.В КРАЯ НА 2018 Г. ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ, БОКО ЩЕ ИСКА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ПАТРИОТИТЕ.

112

osman

преди 7 години

ДОСТ СВАЛИ ДПС НА 25 ДУПЕТАТА.ВКАРА МАРЕШКИ В ПАРЛАМЕНТА.ДРУГИЯ ПЪТ ДПС ЩЕ СТИГНЕ 12 КОЛКОТО МАРЕШКИ СЕГА.А ПАТРИОТИТЕ ЩЕ СА КАТО ДСБ СЛЕД ПРОВАЛЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ!

111

demograph

преди 7 години

Краставите магарета през десет дрета се надушват. Простиотите си хараесват простиоти.

110

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Колеги, да се пише срещу Радев , да се набляга на: .руски шпионин. *** на Решетников. .любовница секретарка. .пари от Путин. .пионка. .безгласна буква. .кукла на конци. .под чехъла на Нинова. .безмозъчна фуражка. .измислен генерал. Да се разяснява колко лошо щеше да е при спечелване от БСП, като: .кражби от червени олигарси. .задкулисни игри. .фалиране на банки. .купонна система. .долара пет лева. .няма банани и тоалетна хяртия. .ще спрат санирането. .червени бабички.

109

Защо ли

преди 7 години

ми се мотае един спомен че наскоро баш патриота Валери Симеонов нарече военните ни летци шофьори на самолети?

108

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в БългарияДа пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

107

Анонимен

преди 7 години

До 18 дето иска Радев да последва съдбата на ЧаушескоДе гиди пушка огнеБойкас оптика кат сойка.И куршумче лекода боцне Бандита във сърцеточе то глава ако ударина кухо там ще свари.

106

Анонимен

преди 7 години

Ако закона за педофилията работеше то Волен Сидеров отдавна трябваше да е в затвора

105

Успех на ГЕРБ

преди 7 години

Бъдвщето на нашата партия е пряко свързано с нашия лидер Борисов.За съжаление рейтинга му все повече пада, а напоследък, сравнявайки го с Радев хората забелязват , колко ниска топка е Боката.Да се огледаме за нов лидер е късно, пък и той е окупирал властта в Партията здраво.Предлагам - люто да клеветим Радев, да лъжем да мажем, но да спасяваме каквото е останало от Харизмата.

104

Виц

преди 7 години

Тия дембели обединениидиоти били като президента? Това е най-новият и най-кратък виц!

103

Анонимен

преди 7 години

С изключение на Валери Симеонов всичките без изключение- и Перхидрола и Каракачанката и Радев са големи патриоти. Само, че не български а руски! За тях интереса на руската *** са над всичко!

102

добре охранен

преди 7 години

Жесуипатриот! А вы держитесь.Ше ви опраим, няма страшно...

101

bigpick

преди 7 години

Ако е патриот като тях, ще съжаля, че гласувах за него. Не че го поддържам толкова, ама другите въобще не ги биваше. Какъв патриот е В.Симеонов например с имоти за милиони и лична телевизия на гърба си. Боли го съзнанието за обикновения човек.

100

Анонимен

преди 7 години

И герберите, и бесепарите станаха патриоти.Дълго време и едните, и другите бяха срещу Волен Сидеров, Валери Симеонов и Каракачанов, а сега им се мазнят.

99

ОМЕРЗЕН

преди 7 години

И аз съм патриот- ей онова парче в средата с много сирене, моля.

98

naco

преди 7 години

Може ли, ПАТРИОТ да е АГЕНТ на ДС?!

97

факт

преди 7 години

Патриотите ИЗМЕТОХА ДПС от парламента.Затова е кампанията срещу тях.

96

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

И аз им пожелавам пълен мандат на патриотите. За тези избори съм доволен. Гласувах за Радев-спечели. Гласувах за патриотите-влезнаха в управлението. Ползотворни избори се получиха!

95

Анонимен

преди 7 години

Radev e ptriot ama vie ste mente qko.