77

Gaskoing

преди 7 години

Ще стане интересно, много кукли на конци и ще вземат да се оплетат май.

76

иво

преди 7 години

Не слушайте какво приказва Тръмп а какво прави най-довереният му човек Рекс Тилърсън , защото всичкото това перчене е само за вътрешна употреба , за повдигане на рейтинга и самочувствието на американците !

75

Анонимен

преди 7 години

Господин Тръм е хванат за топките. Трима от неговите бивши съветници са с обвинения в шпионаж в полза на Русия. Явно че и той е изпят от съветниците си. Въпрос на време е кога ще изхвърчи от Белия дом. За сега конците се дърпат от господата Маккейн, Макмастър, Метис и вицето Пенс. Тръмп е само фигурант президент.

74

Анонимен

преди 7 години

Перхидроленият дименциаленмалоумник Доньо Тръмпата е луд за пенсия псевдо-милиардер! Доказано е фурнаджийска лопата, едно говореше преди изборите, а сега се изметна на 180 градуса, дъртия мукопилдак нееден! Вече става опасен за света и трябва да бъде отстрелян от ЦиРиУто час по-скоро, или от корейчето Ким, няма значение от кой, важното е да бъде пратен в Отвъдното

73

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента тръмпът да удари северна корея.

72

Анонимен

преди 7 години

До платените ибрици : Русия никога и пред никого не е умирала от страх ! Но други, други са се посирали...

71

ОНЗИ

преди 7 години

Ало компанията не рабрахте ли вече че този свят се курдисва от РУСИЯ и КИТАЙ - онзи напарфюмиран дрисък тръм е един надут балон. Братята американи вече трябва да се осетят и го гръмнат - нали така се действа там в краварника

70

Анонимен

преди 7 години

Китайците не заплашват никого и виж ги, завладяха света. Икономически. А тия каубои само българите ги харесват. Ако си хабят енергията да работят, а не да надуват перки само, ще са като китайците

69

Анонимен

преди 7 години

САМО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЛАЯТ ПРОТИВ ТРЪМП

68

АОУ

преди 7 години

Аааааооооооооуууу

67

Анонимен

преди 7 години

Шахматиста от Кремъл,отново в мат.Един дементен старец като Тръмп успя да го преметне. Получи шамар в Австрия,кроше в Холандия. И оная стара перачка Маринката му източи парите,без никакъв резултат.

66

Анонимен

преди 7 години

Хахахахахаха. Изпадналите в телешки възторг,само преди месец русофили,вият на умряло.Няма такъв кеф.

65

реалист

преди 7 години

Що бе? По ФоксНюз казаха, че бил построил тройна стена с Мексико и те били платили четворно за това. Бил отменил и Обамакеър а и живо мюзли не останало в Америка!Всичко друго е фейкнюз!

64

Ralica

преди 7 години

американците не са глупав народ! Ще му теглят куршум! Те не са го подкрепяли за да продължава води войни, а за да въдвори мир, добри отношения с Русия! Ще го пометат американците!

63

Анонимен

преди 7 години

Спрял да гледа CNN и MSNBC и започнал да гледа само RT и FOXNEWS ахахах... Добре, че човечеството е масово оглупяло, да се връзва на демагогиите на един наследствен милиардер...

62

Тръмп се шегува

преди 7 години

Тръмпеца леко се пошегува, а в путинова Русия умряха от страх...

61

Бай Хой

преди 7 години

Каква непредсказуемост, тоя не знае какви ги върши! Вижте му ефекта от брадвичките в Сирия и мамчето в Афганистан. НУЛА! Въздухар!

60

Анонимен

преди 7 години

Целта на американските газолизци е да спрат проектирането на газопровода "Атлантически поток", за да обслужват интересите на кукловодите и да продават на американския народ втечнен газ в буркани!

59

Анонимен

преди 7 години

Май и самия себе си смая.Ако преди изборите някой му беше казал, че толкова бързо ще клекне, сигурно и той самия нямаше да повярва. Въобразявал си е, че американският првзидент е свободен да прави каквото си иска.Е, сега разбра истината. Не иска да иде курбан като Кенеди.

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТРЪМП Е АМЕРИКАНЕЦ.