40

Ганьо

преди 7 години

До Анонимен...МНОГО сериозна грешка си мюсулманите в Китай са към 170 милиона за справка населението на цяла русия..а ти като лъжеш сам вярваш ли си?мюсулманите в Китай със сигурност не са 170 млн, а само около 18 млн.Да е малка разликата ок, може да земем и да се объркаме, ама това е прекалено.Ай със здраве и другия път проверявай информацията.

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41 в МНОГО сериозна грешка си мюсулманите в Китай са към 170 милиона за справка населението на цяла русия е по малко Етни4еските Китайци са народноста ХАН около 75%- 80% от вси4ки Въобще в Китай има към 2000 зна4ими малцинства

38

Анонимен

преди 7 години

Сега и китайците запукаха путино асадистите

37

Анонимен

преди 7 години

Китайската езическа секта,която хапва и супа от човешко месо има малко членове,но е изяла много джихадисти и други мюсюлмани. Тя не яде всичко- подбира менюто и не го прави явно,а с отпадъка джонките привличат рибни пасажи в окена. Няма туркмен или джихадист,който смее да се опълчи на китаец: от победения ислямист в Китай не остава ни лобно място,ни гроб,ни спомен ни останки! Китайците оползотворяват всичко до последния грам и нищо не им се изплъзва- дори душата на убития ислямист! Хо Мън Гой!

36

пенко

преди 7 години

Въпрос : Какво тъсиха французите / ОЛАНД/ в ДЖАМАХИРИЯТА ЛИБИЯ ,те са тези, които изстреляха всичките си ракети срещу независимата държава и се помолиха на САЩ за още ??? Същите франсета /НАПРАВИЛИ ВЕЛИКАТА ФР. РЕВОЛЮЦИЯ/ сега ще гласуват - еврейската подметка Макрон да им бъде президенче !!! Да сте чули за уйгури -мюслета при Мао !?

35

Анонимен

преди 7 години

Исляма в Китай е светъл пример защо това нещо трябва да бъде забранено със закон. Мюслиманите в Китай са едва 0.25% от популацията, но въпреки това са отговорни за 96% от терористичните атаки.

34

до 39

преди 7 години

Добре казано.Но да допълня.Всички Мюсюлмани по света са 2 вида с обща кауза.Каузата е ясна- Сведовно Господсто на Исляма.Първите са на бойното поле ,постигат целите си с Тероризъм и Убийства.А Вторите уж не подкрепят първите за пред света.Те също се борят за тази кауза заявявайки ни че сме Нацисти ,Расисти и че трябва да сме по толерантни.Осъждат за пред света престъпленията на първите но са с тях и ги подкрепят.Третата световна няма да е срещу държави а срещу Култури!

33

Ислямоведъ

преди 7 години

Ислямците не познават друга лоялност, освен по култа си! Раса, цвят на кожа, език, външни белези, история, национален идентитет - всичките тези категории отиват на бoклyкa на секундата, щом се чуе галещия ухото припев "Аллаху Акбар"! Това прави още по жалко и нелепо дежурното обвинение "расист", което се лепва моменталически на всеки, осмелил се да каже истината за исляма! Исляма НЯМА раса!

32

Анонимен

преди 7 години

До ФргЯ кажи за Саудитска Арабия. Сигурно е най-голямата демокрация в света. А може да се поинтересуваш и за жертвите в Ирак от настъпването на "демокрацията" там.

31

Фронто

преди 7 години

Пекин има от какво да се тревожи. В Китай има милиони мюсюлмани. В планинските части живеят много племена с тази религия( мин,... забравил съм ги вече). Те са точно племена и редът е феодален, При феодалния ком.режим тези хора бяха похлупени с ред който им е познат/тежка изостаналост!/.При раздвижването им ще се леят реки от кръв! Още нищо не сме видели от Китай! Само почакаите

30

охахххаамухах

преди 7 години

5000 джихадисти на двумилиарден Китай е 0.0000001%! Все едно ние да се тревожим от 100 римски шведи при положение, че си имаме над 1 млн

29

Шефа

преди 7 години

Ами то на всички е ясно , че в Сирия воюват срещу Правителството , руснаци , китайци и европейци ........сирийци май няма !И всички тия военни сили на "бунтовници" се ръководят и снабдяват от.....САЩ!Е как може да се очаква че Тръмп ще напада ислямистите , а не правителствените войски!Двуличние Запад все повече се оплита в собствените си постановки!

28

Хм

преди 7 години

До Фрг"..сега в Ирак загиват по малко хора отколкото при садамчо.А за жизнения стандарт да не говорим.В пъти повече."Някой явно живее в паралелна реалност....Хубава,ама няма общо с истината!

27

Българин

преди 7 години

Като гледам приоритетите на САЩ, мога да съм щастлив че сме се разминали без размирици тук, когато падна режима на бай тошо. За съжаление, не сме извадили същия късмет след втората световна при руснаците обаче това не значи че американците са добри!!!! Сега щяха да ни ринат с лопати ако бай тошо не беше поддал на промените!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - едни и същи са американци и руснаци. НЕ ЗАЕМАЙТЕ ПОЗИЦИИ!!! НИКОГА!!!!!!! Бъдете независими и се подкрепяйте. Съединението прави силата!

26

До номбер 36

преди 7 години

Колко живота са платени за да се стигне до тук?! Мало умнико?! И това че Ирак в момента е под формална окупация от сащ и има мир, не прави хората там свободни и щастливи. Защо не отидеш там да помагаш за развитието им? Може да си отвориш един ресторант там. ХАХАХХАХ нали си европеец с пари и сега средата там е подходяща. Заповядай - БЪДИ ИМ ГОСТ! ХАХАХХА

25

важното!

преди 7 години

Важното е ако асад е нападнал някой да го стреляме с ракети. Ако има 100 и кусур избити деца (по най-жалкия начин) от ислямска държава няма проблеми, те са имали грешни политически убеждения ХОХОХОХО не искам да живея на тази земя вече ("изстрелва се кум марс")

24

евроатлантик

преди 7 години

Важно е евроатлантическите ценности в Сирия да се спазват,кой кого нападал не е важно.

23

Анонимен

преди 7 години

Абе досега китаец не сме видяли, но българските медии са командват от някои хора....Е все пак е БГ , не е свободна държава като САЩ!

22

От Северозапада

преди 7 години

и мен ме тревожи , че началника ми праща - аматйори :) ама такъв е живота :) растеш в средата по друг начин по толерантен като немците , суров като русите и капиталистически от американците в US :) да Живее България като Патриотизма на Симеонов и цъфти като цветята на Бойко :)

21

Анонимен

преди 7 години

Ама ще се сетите че тези поръчкови медии се командват от някой и той им казва какво да пишат.....