8

Анонимен

преди 7 години

Едно е да се отнасяш добре с кучето си и съвсем друго, да му дадеш да си върши нещата на килима и да се качва по масата. Ако разбирате метафората...

7

Анонимен

преди 7 години

При исляма има само 2 положения - или го приемаш, или се бориш с него. До ден днешен, носителите му винаги са били твърде изостанали в икономическо и техническо положение, за да се наложат. Днес обаче са открили нова и много успешна тактика - идват на тумби и си налагат "културата", но това е само половината от успеха им. Другата половина е слабата и толерантна Западна Европа, която не знае разликата между толерантност и толерастия.

6

Наблюдател

преди 7 години

Много работи тук са по-добре и по-хубави от на запад, но сме много комплексирани за да ги видим и оценим.

5

Анонимен

преди 7 години

Ех, ех, защо не забранят и комунизма.

4

Bai ganu

преди 7 години

Toi tozi ***. Sa6to ni dava za primer 4e ne sme dobre do6li na ostrov4eto mu

3

Ангел

преди 7 години

Ама защо лекувате симптоматиката а не лекувате болестта. Бурките са следствие от Исляма .Както Тероризма ,Фанатизма и куп други сбъркани ценности.Забранете Исляма! Излекувайте Европа най-накрая от тая Болест защото симптомите са злокачествени .Излекувате един ,появява се друг!

2

щщд

преди 7 години

Някога,при Ататюрк е имало голяма съпротива от жените да свалят фереджето.Тогава е издадена нова заповед, която е разрешавала единствено на проститутките да го носят. Много бързо протестиращите са ги свалили напълно доброволно. Не е лошо да се следват светлите примери от историята.

1

Анонимен

преди 7 години

Харесвам пингвините , но тези на снимката не ми се нравят . Не можеш да разбереш мъжки ли са или женски . Какво носят под покривалото само те си знаят и няма гаранция за хората около тях какво може да им сторят .