15

Анонимен

преди 6 години

Лобирането за минната индурстрия е предпоставка на Каролев да му се издуват джобовете. Лустрация на цялата пасмина на крадлив дедо.

14

Анонимен

преди 6 години

Ползата за България ще бъде замърсяването с уран, печалбите в американски фирми.

13

А тате каза,

преди 7 години

че Каролев много разбира , само от кладенчова вода не разбира. Сега търсели Екарисаж за да го назначат експарт там.

12

Анонимен

преди 7 години

Е, щом Каролев е дал компетентното си мнение! Защото той е компетентен по всичко и се взима много на сериозно. Има такива хора, но се питам главанаците от телевизиите защо толкова често ни го показват! И друго, дали с каноконлит (медицински) няма как да го стопират? Да ни мирнат ушите.

11

Нико

преди 7 години

Този дали си плаща на ТВ за да ръси глупости! Няма по - голям предател от него!

10

Анонимен

преди 7 години

Нещо не разбирам, защо изобщо се води спор. В документацията по проекта черно на бяло е написано че вредите за околната среда ще са значителни и това проучване е правено от инвеститорите и го пише черно на бяло. Интересно е само защо този факт се умаловажава и не се говори за него! А пък за тази *** Каролев изобщо не искам и да говоря! Знаем му всички номера и интереси!!

9

Анонимен

преди 7 години

А за кого лобира лобистът Каролев Пак за дънди прешъз ли или за същите с друго име. ***

8

pagane8

преди 7 години

Особено пък ако златодобивът там го дадат на концесия без пари на добре известните фирми от отвъд океана - по- добре НЕ !

7

до 3

преди 7 години

Какъв бизнес има Каролев според теб? Бизнесът му е да се показва неподготвен по телевизията в ролята на клакьорка. Един лев не е изкарал от бизнес.

6

Анонимен

преди 7 години

До Попрочел 4Абсолютише! На тази логика що работни места отваряше уранодобива - имаше работа за миньори а сега ще има работа и за лекари и за гробари!

5

Попрочел

преди 7 години

Освен това за такова решение трябва са се произнесат експерти, комисия и е въпрос на държавна политика дали имаме нужда към момента да ползваме златния залеж, а не да разиграват сцената с предварително нагласен край наречена референдум, провеждан в район с 80% римско население!Е, много компетентно решение ще бъде - няма що!

4

Попрочел

преди 7 години

Преди подлагах на съмнение качествата на Каролев, но от доста време насам съм убеден в лакейското му в нечия полза поведение.Няколко работни места с по 400-500лв. заплата, силно и трайно замърсяване на околната среда в територия на една човешка длан на нашата родина и 1% концесия за държавата са си чисто държавно предателство!Та, тая подло'га по-добре не я показвайте.

3

To6

преди 7 години

Какъв е този каролев, че дава акъл по телевизията. Той мрази България и българите. Да си гледа бизнеса и толкова, бизнесмени пффффу

2

Анонимен

преди 7 години

За България пак ли ще остава една голямо нищо?! Не можем ли сами да си добиваме златото?

1

Анонимен

преди 7 години

Каролев пак се прави на разсеян, че не е важен златодобива, а какво разписва държавата в документите. Ако пак вземам една хилядна от печалбата, файда никаква.