37

Анонимен

преди 7 години

Ако четете платформата на Макрон, ще знаете че никаква революция няма да има. Главната му мисия е да продължи политиката на отворени граници и да сложи стоп на идеята за Франция като независима държава.

36

сминдух енд чесън

преди 7 години

Свободен избор на свободни хора,за разлика от нашите географски ширини.Тук това е непознато.

35

калоян

преди 7 години

Да , банкерската революция , та ние сме все в революция , затова ще ни свалят кожите , нищо ново не се е случило , пак Ротшилдови и компания !

34

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тея еврейски революции. Накрая все народа страда.

33

щщд

преди 7 години

Французите ги чакат нови 7 години на провалени надежди. Макрон нищо няма да промени, все едно тук да бяха избрали Марешки за президент за да се "пречупи статуквото".

32

Анонимен

преди 7 години

В масква не са в траур, не още. Другата седмица ще са. Сега пушат нервно.

31

Тъжно

преди 7 години

До 25Какъв траур в Москва бе, ***.Това, което извърши Марин срещу статуквото ще бъде писано в учебниците, а не жалката безлична и добре платена преднина на геронтофила Макрон.Да не ти споменавам факта, че НФ вече държи местната власт.И да не ти споменавам, че старите леви и десни партии са се запътили към WC то.

30

Геронтофил-

преди 7 години

Президент = Фреснска революция !!!! до къде я докарахме ......жертва на педофилия от страна на мадам на 15 , развива стокхолмски синдром / влюбва се в нея / и като става на 18 заживява с нея , а преди десетина години се жени за нея !!!! И той бил символ на промяна !! Към какво бе ? Следващия ще се ожени за козата си , това ли е ?Макрон има сериозни психически проблеми

29

Българин до 29

преди 7 години

... Меркантилно на нещата.Защото и Европа не е направила кой знае какво за страните по на изток в европейският съюз! Просто си осигурява една буферна зона спрямо Русия

28

Българин до 29

преди 7 години

Ако мога да се включа в защита на Орбан, бих споделил мнение, че човека дава най-важното за една държава - не- икономически гигант, а именно дух на народа си да не се примирява със корпоративно- угодната политика на Европейските лидери. Както и гарантира решителност за защита на своя народ от арабско пришествие, отстоява позиции по въпроси като различното качество на стоките за различните страни членки и още много примери все в същият дух.Така, че би било добре да погледнеш не толкова меркантил

27

Анонимен

преди 7 години

До 24 Ментални учителю...питах какво е направил Орбан, не какви са постиженията на Дубай. Тях всички ги знаем :)) Червен ***.

26

Анонимен

преди 7 години

Революция щеше да бъде ако Марин льо Пен беше спечелила.Сега всички ще се обединят срещу нея.Макрон е с вид на гей и това едва ли е добре за Франция.И все пак има прогрес,защото е очевидно кой подкрепяше досегашното статукво.Тези които го подкрепяха извършиха погроми в 15 града.това са тези,които само цицат от системата.

25

Анонимен

преди 7 години

Поредният звучен шамар. Гаврата продължава.

24

кеееф

преди 7 години

троловете минорни тука, припяват на траура в масква...

23

Анонимен

преди 7 години

До АнонименУнгария няма как да стане Дубай, защото Дубай е административна област (емирство) на ОАЕ.Нито Дубай, нито ОАЕ са забележителни с нещо, освен с огромните количества петрол, който имат там. Арабите са мързеливи, глупави и некадърни, поради което в Дубай масово работят западняци в по-интелектуалните сфери и азиатци като обслужващ персонал. Без нефта арабите ще са си в 7ми век, където всъщност са ментално.Не се изказвай непогдотвен, защото е смешно.

22

Анонимен

преди 7 години

...И не забравяйте,че марионеката Макрон е директно свързана с фамилията Ротшилд,което трябва да ви покаже,че въпросът е предварително решен,а сега се реализира поредния "демократичен" спектакъл "овча радост"!

21

оллелеле

преди 7 години

гражданска война ли има във Франция, както в Турция????малииии идва края на света май, то навсякъде "граждански войни" или това е само в главите на болните мозъци, то и в Сащ имаше 1-2 дена викане по улиците и после кой от къде е....

20

Пинокио

преди 7 години

А ние кога ? Франция добре, ама в България 27 години избираме едни и същи с отрицателен успех, но продължаваме с упорито да ги преизбираме разделени и подкупени с жълти грошове.

19

Циник до 19

преди 7 години

Ти си типичен пример!Оперирай се...от "перде"Съмнявам се - да помогне!

18

Анонимен

преди 7 години

Орбан какво точно е направил? Какво е постигнал икономически или реформаторски за Унгария? Или си при казваме пак празни популистки приказки? Как някой е много велик ,а ние сме смешни. Не съм чул Унгария да е станала Дубай освен консерватизъм друго нищо не се чувам.