218

Анонимен

преди 7 години

А сега какви правилегииии, еиии,правилегиииии! Самолети ,хеликоптери ,чалгаджиики ,Бистришки тигри ,джипове от Горского ,бордове на банки ,фондове ,,НПОта, ,Америка против България ,,водни проескти ,саниране за 2 милиарда ,правилегииии , Хей живот здравей здравей! Живот ли е да го опишеш, правилегии да им се нарадваш . Да живее демокрацията !

217

Анонимен

преди 7 години

До ина Да започваме тогава с Прасчо он Банся и Комунистическото котило ГЕРБ,че таман са ни под ръка .

216

балами Народ

преди 7 години

Хаха баламите коментират един КОПИРАН Текст от Дойче веле , даже не се интересуват от каде е копирания Текст , точно така избрахте на Избори ГЕРБ и Патриотите бе балами Народ

215

ина

преди 7 години

комунистите родината ограбиха, поделиха си я на калпак.Трябваше след 10 ноември тезикрадци и активните борци да ги избесят по дърветата, за жалост не стана.България и предии сега е ненормална държава находяща се в Европа.

214

папа

преди 7 години

По-голямо крадене от момента в който управлява Герб няма и не е имало и краденето продължава.

213

ера

преди 7 години

До АнонименЖивей ти с 800 лева на фона на тези сметки и лекарства, но сигурно и пенсия няма да вземеш,колко взимат родителите ти та много знаеш, *** такъв!

212

Анонимен

преди 7 години

иван славков много правилно го е казал това което се построи по времето на живков днескашните псевдоуправляващи демократи не могат да го боядисат няма да им стигне боята

211

абсурдистан

преди 7 години

комунистическата "демокрация" след 1990г докара българите да жалят по тоталитарния комунизъм !Такова крадене и грабене няма никъде по света ! Как ще се нарича този период в историята ни ? - мракобесие ? деградация?

210

Анонимен

преди 7 години

До 240! Огромна заблуда!Във ВПК на соц.страните реално се произвеждаше всичкия "внос" от Запада, "изнасяше" по държавни-левови- цени и после се "внасяше" срещу долари чрез "западните" фирми на дисидентите и "нашите момчета" около Кобурготски през банката на Ватикана!Като се почне с аферата "Тексим",мине се през случките, предизвикали скандала около "атентата" срещу папата,"изложбата" в американското посолство и се стигне до истинските причини са мероприятията "преименуване" и перестройка !

209

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

комозизъма е веновен за сичко!

208

М, да ...

преди 7 години

До шматкаТвърде елементарна си с тези бакалски сметки ! Крадене е имало, но като от единя в другия, т.с оставало е в страната или не се е изнасяло така от затворената систма-страната като е сега! пп. в Израел един познат го питали колко получава майка му. Той от срам ги излъгал и казал че са 150 долара, а по същество тя получавала 150 лева!

207

osman

преди 7 години

ДОЛУ ДОГАН .ДОЛУ ВСИЧКИ РУСКИ ПАРТИИ .ДА ЖИВЕЕ ДОСТ!

206

extremist

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА, КАРЛ МАРКС, МАО ДЗЕ ДУН, ИОСИФ СТАЛИН, МИТКО ПАЛАУЗОВ, ЧАВДАР ВОЙВОДА, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ХРИСТО БОТЕВ, ХАН КРУМ, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, РУСИЯ...ДОЛУ САЩ, ДОЛУ ЕС, ДОЛУ КАПИТАЛИЗМА, ДОЛУ ВСИЧКИ ТУРСКИ ПАРТИИ, ДОЛУ ВСИЧКИ ЛЪЖЛИВИ НОВИНАРИ

205

extremist

преди 7 години

БОГ ДА ПОЖИВИ ТАТО, ПАРТИЗАНИТЕ, НОМЕНКЛАТУРАТА...В БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СЪМ ВАКСИНИРАН ПРОТИВ ШАРКА, ИМАМ ОБРАЗОВАНИЕ ПРОФЕСИЯ, НЕ ПЛАЩАМ НАЕМ И ИМА КАКВО ДА ЯМ....

204

extremist

преди 7 години

ЩЕ СЕ СПУКАМ ОТ СМЯХ: ТАТО И НОМЕНКЛАТУРАТА СИ КУПИЛИ МЕРЦЕДЕС-ДИЗЕЛ С НАРОДНИ ПАРИ....ЛЕЛЕ МАЛЕ КАКЪВ ГРЯХ , КАКВО ЧУДО АКО БЯХА ПОИСКАЛИ МАЗЕРАТИ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЩЯХА ДА ОБЯВЕНИ ЗА ДЯСНА РЪКА НА САТАНАТА ! КОЛКО ГЕПИХА ТИКВАТА И СИЕ ОТ КТБ 3 000 000 000 ЛИ БЯХА 4 000 000 000 ЛИ БЯХА..-Я СИ ГО СМЕТНЕТЕ В МЕРЦЕДЕСИ ДИЗЕЛ И РОКЛИ БЕ ***** такива

203

шматка

преди 7 години

До 241Ти си типична чугунена главаКогато нямаш аргументи започваш да обиждаш и кълнеш като братята роми.Дадох ти лесна задача.Не я реши защото не ти отърва.Ще ти помогна120 лв МЗ.хляб- 30 ст( и за да бъда коректен в края на ком.грамажа беше 700гр)Можеше да купиш 400 хлябаДнес 460 лв МЗ хляб 1.00 лв= 460 хляба.Само че: днес МРЗ вземат много малко хора а тогава такава заплата вземаха огромни групи хораИ всичко това при една силна индустриализация и развита икономикаКакво крадене е било

202

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ТО И СЕГА Е СЪЩОТО. ОГРОМНИ КЪЩИ, ЗАТВОРЕНИ КОМПЛЕКСИ, СКЪПИ ДЖИПОВЕ ЗА ВОЖДА И ПР.

201

М, да ...

преди 7 години

До 243 АнонименТекста е правдив, но едностранчив! Как живеел политическият елит преди 89та! Е хубаво! А народа като цяло как живееше? Днес псевдо елита как живее? А народа ?пп матеряла в статията е добър! Онзи елит преди 89та отвращаваше, а днешният бг елит политически съвсем не се понася !

200

предсказание

преди 7 години

До шматкати незнам годините ти, нито състоянието ти но със сигурност с това мислене (ограничеността ти)така ще ти се обърне живота, че със сигурност ще бъркаш в кофите за храна! Успех към кофите! :))

199

ГЕРБ=БКП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.