60

zabranilili

преди 6 години

Pacha prosta krachmarksa pevica

59

батак

преди 7 години

До Анонименако според теб лили се опитва да пее то новоизлюпените силиконки какво правят стига с тая злоба нека да вземем да си ценим талантите

58

батак

преди 7 години

До люта чушка едноабе ти си плащай твойте недей да ревеш на чужд гроб

57

люта чушка едно

преди 7 години

да е жива и здрава бабичката, и да вземе да почне да си плаща данъците

56

Анонимен

преди 7 години

Когато чета това,си мисля,защо не въведат пак кръжоци и занимания със спорт,за да се развиват талантливите деца?Хем няма да мислят за глупости и родителите ще са по-спокойни,хем талантливите деца ще развиват уменията и знанията си.Кръжоците бяха по желание и всеки се включваше там където му е интересно и на сърце.

55

Анонимен

преди 7 години

Каквото е писал 22-Фактите, е вярно.Само две са на света с такива гласови данни. Това го твърдят официално специалисти.Останалите любители на поп-музиката могат да сравняват каквото щат с когото си искат, това е тяхно право. Но не променя истината.Да си жива и здрава, Лили!Поклон пред таланта ти!

54

бмп до 58

преди 7 години

Избягвам да обяснявам на ***,но ще опитам.Естествено,че квадратурата на сцените е един от показателите за гласови способности!Нали някой трябва да те покани, и ти съответно да напълниш залите,а хората не обичат да си дават парите напразно!Щом е пълнила зали на стотици концерти,значи на сцената е имало някой,който е генерирал положителни за зрителите емоции!Ако ти е сложно да разбереш,пиши!Ще опитам по-простичко,като за теб!

53

Анонимен

преди 7 години

Браво на бабето трябва да я впишат в книгата на гинес за най старата пееща бабичка. Аз мислех че е 37 набор но щом като казват че е 39 така да бъде.

52

Анонимен

преди 7 години

Лиленцето вместо да грачи да си направи един екста-сенс телевизионен канал че да радва "омагьосаните" тетки и чичета а те ще и цъкат по 3 левчета на минута!

51

Анонимен

преди 7 години

До бмп 50Голям праз! Щом сме стигнали да мерим гласови способности на квадратури значи духа на вожда и фараона на нациата Тоше-Озидрикамон 1-Ви още не ни е напуснал! Прегресът ни пляска по челата всяка сутрин!

50

Анонимен

преди 7 години

До Хамлет 55Той и го е казал за да не му се лепне! Тя пък се надула и решила че е по-добре да е първа на село вместо последна у градо!

49

Анонимен

преди 7 години

Хаяско и Васко кога пак ще пеят двамцата? Няма ли някой велик български вълшебник да и прекрои годинките че да и се радват още почитателите на отминалата фараонова епоха на великия вожд Тошо-Озидриз 1-ви? Айде бе вълшебници! Айде че селяците само цъкат и катетрите им протичат от желание Лиленцето да цъфти още 100 години!

48

Анонимен

преди 7 години

Че на света е само една една, нашата мила родна ***! Ей това си е! Народът обича пачи и мутреси! И на вълшебници се хвърля и дава по 2.40 на минута! И така дорде стане 22 век и ех дано тогаз се събуди!

47

металист

преди 7 години

*** с мега его . Старите градски са супер, но на Черната овца на Ахат по тв се видя, че гласът и не е чак толкоз супер...

46

was

преди 7 години

Поклон! Обичаме те Лили!

45

анонимна

преди 7 години

Лили е Явление! Българската икона на поп-музиката. Би трябвало да се гордеем, че имаме такъв талант. Благодаря ти, Лили, за всички емоции, които си запалила в душите ни. Благодаря ти от името на всичките ти почитатели, че те Има. Желая ти крепко здраве, радост и още много творчески години. Продължавай да ни радваш. Освен това си Голям Човек! Не обръщай внимание на дребничките, бездарни клюкари и импотентни духовни джуджета. Още толкова поне години да ни радваш!

44

бмп

преди 7 години

За писалите негативни коментари,ще припомня изказване на Слави Трифонов с което съм съгласен.То беше в смисъл,че ако се събере квадратурата на всички сцени на които е пяла,ще се получи доста по-голяма територия от тази на Македония!

43

:)

преди 7 години

..Към 2010 г. пенсията на изпълнителката е около 105 лв ( сега сме 2017,надявам се да са и я увеличили поне с 20ина лв) и на нея ѝ се налага да се издържа с пеене. . ?? как е написано-човек остава с впечатлението,че едвам свързва двата края.. извинявам се,ама колко взима за едно участие? може би колкото аз за 1-2 години.. ;) иначе да си е жива и здрава..респект и поклон пред творчеството и .. )))

42

Анонимен

преди 7 години

Докога ще пееш,бабо Лили.Великата Тина Търнър каза преди много години край.Признавам те ,но всичко е до време.

41

Сандо

преди 7 години

на партито се поканени още Хан Аспарух заедно с жените му ...