15

Наблюдател

преди 7 години

Отдавна има съмнения за мръсната роля на "хуманитарните" организации. Просто бе въпрос на време да лъсне зад "водопадите хуманни" приказки антихуманната им същност! А именно, задкулисно стимулиране на мигрантската инвазия срещу заплащане!

14

Вера

преди 7 години

В цяла Европа се говори за това, както и за насилственото назначаване на мигранти със съмнителни дипломи в много важни професии

13

Очевидно

преди 7 години

Има връзка и тя минава през Рияд,Вашингтон и стига до Тел Авив!Това ислямско нашествие е старателно планирано,организирано и финансирано!Медийната поддръжка също е на суперниво-всеки,който призовава за разумен подход и прекратяване на тоя поток е старателно заклеймен и обвинен във всички грехове!Обаче това ще излезе наяве когато Европа вече е съсипана и е твърде късно...

12

Един от Северозапада

преди 7 години

Финансират ги същите тези, които купуват оръжие от Сопот и Казанлък, и през Бургас го изнасят за Саудитска арабия, а оттам-в Идил и "Умерената опозиция".Търсете статията , която описва подробно това, в един от броевете на "Телеграф".Цяло чудо е, че се е провряла през иглените уши на цензурата у нас.И после викайте, че Путин е виновен, и за Сирия, и за какво ли не.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма ко да разледвате.Питаите мене Соррооосссс е виновен и неговите НПО

10

Европейка

преди 7 години

Да намерят начин да закрият НПО-тата.Нали са юристи, има закони за всичко,застрашаване на националната сигурност,вкарване на хора без документи,сътрудничество на джихадисти.

9

Анонимен

преди 7 години

ТО И ВРЪЗКА С БРЮКСЕЛ ИМА ,КАМО ЛИ С НПОта . Парите идат от Брюскел ,спасяват ги на 5-10 километра от Либииският бряг и ги карат като е по- закон,,в най-близкото пристанище ,, на ....Италия ...

8

Анонимен

преди 7 години

Трябва да им спрат социалните помощи и детските помощи.Всички плащаме креватните радости на некви африканци и араби мюсюлмани а шишкавите емири дето са си техни хора по произход и вяра си купуват платинени бентлита и дворци от диаманти и злато без да дават пукнат цент.

7

смЕх

преди 7 години

Мафията вече е като пионерска организация пред НПО-тата все пак е извън закона докато поне у нас НПО-тата са закона.

6

Анонимен

преди 7 години

Ето за това белите хора са силни - от всичко правят пари!

5

сорос

преди 7 години

Аааа аз не им плащамЧестна дума.Кълна се в Исус и Мохамед

4

БХК

преди 7 години

Аааааа няма такова нищо.Всичко е пълна случайност.

3

Анонимен

преди 7 години

Зорлем не карате да трепем черни хора! А не желаем! Защо ни изправяте пред ситуация или те или ние? Престъпници!

2

Циник

преди 7 години

Цитат:"Очевидно всички страни, участващи в (спасителните) операции в Централното Средиземноморие неволно помагат на престъпници да постигат целите си с минимални разходи и укрепват бизнес модела им, като увеличават шансовете за успех",Най-големите трафиканти са тези, които уж ни защитават границите! Никой друг континент няма угризения за афроарабските пите*ци - само Европа се прави на майка Тереза! Няма такива тъ*панари другаде!!!!!

1

А тате каза,

преди 7 години

че няма връзка, само указания свише!