13

Анонимен

преди 7 години

До байхейсТи луд ли си???Защо не замесиш и немците? През втората световна война са добивали уран точно в този район. Даже в "На всеки километър" има серия за това.

12

Анонимен

преди 7 години

Да намерят източника на замърсяване и да действат!Говори се,че умишлено вдигат аларма и ще използват повода,за да сменят тръби и увеличат водата максимално,както и че е ПР акция на производителите на минарална вода.

11

байхейс

преди 7 години

за урана ще благодарите на Американците - над 10 000 боеприпаса с обеднен уран бяха хърлени над Църбия в защита на исяма, отделно милионите патрони с обеднен уран за тежки картечници изстреляни от Американския агресор ще благодарите още и на Американските и Канадски компании които добиват злато около Хасково и Крумовград и каде ли още не ....

10

глупости

преди 7 години

Елена Йончева се изложи /за кой ли път/. Така и не можа да предизвика масова истерия. Приказката за лъжливото овчарче Еленке!Предавания КуКу ала Алгафари и прочее.

9

Анонимен

преди 7 години

До ФАШИСТ ..по скоро като уранова петолъчка от Банкя ...

8

Анонимен

преди 7 години

До байхейс Общо над 2000 тона обеднен уран .2000 ТОНА УРАН ВЪВ ВЪЗДУХА ,ЗЕМЯТА ,ВОДАТА .За тези които не са виждали автомат ,камо ли танк на живо ,обедненият уран е ,,ОБЕДНЕН. 2000 тона !!!! .......Чернобил-120 тона ...

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен5 Къде дрема ,сиреч мълча четири години Прасчо от Банкя за урана .Сега е неповторим , закрилник ,,,Защо този Комунист е мълчал като изнасилена девица . Лицемер !

6

А,бе у.род червен 6

преди 7 години

А , урановото езеро в Бухово , и Яна пак ли е на ГЕРБ....ха,ха,хааааааааааааа....Селата под него още не са разбрали и писнали ----ЧАСОВНИКА ЦЪКА.

5

ФАШИСТ

преди 7 години

До байхейс-толкова болшивишко приплодче си , че светиш като уранова петолъчка от кремъл

4

байхейс

преди 7 години

добре е съшо да питате продажния пожарникар на кой е продал концесията на златна мина Чала, Cпахиевo руднo Поле и дали това няма нещо общо с замърсяването с уран

3

Анонимен

преди 7 години

Ами то си го пише на видеото че иде реч за частна охрана ама кой да чете

2

байхейс

преди 7 години

да се търси причината в бившите уранови мини, които не работят от 30 години е смешно !причината за замърсяването са повече от 10 000 боеприпаса с обеднен уран, които Американците изстреляха по Сърбия !

1

114

преди 7 години

По последната снимка - справянето не е на властите. Това е видео на Marine Security - частна охранителна агенция, наемана от корабите, които преминават покрай Сомалия.