33

анонимен

преди 7 години

в султаната няма демокрация папката за присьединяването кьм ес се затваря за вечни времена турците от европа гласували с ДА да се врьщат в турция да си живеят при султана свобода за 100 000 политически затворници

32

Анонимен

преди 7 години

Е какво друго да каже,

31

Осман

преди 7 години

Ердоган каза !МАКРОН ПРЕЗИДЕНТ!СУЛТАНА ТАКА КАЗА!

30

Анадолски

преди 7 години

Аз от майка ми знам за noмията тя много я Обича!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Това означава ли,че промените в турската конституция ще са само на хартия?Това също не е законно.Не може да се вярва на обещания за демокрация,докато в конституцията пише,че е диктатура.

28

Циник

преди 7 години

Защо триете мен - а гнуса*ка с 37 коментар не?

27

конкретен призив

преди 7 години

Българи! Може да направите първа стъпка! Аз спрях да си купувам дюнери, направете го и вие. Освен всичко е гнусно да гледате как капе пот от челата на дюнерджиите в дюнерите ви. Последвайте ме!

26

булгар до Циник

преди 7 години

Аз ман.аф съм без пощада, ще ти го туря у тезгяха и ще хвърчиш от наслада.

25

Циник

преди 7 години

Турция се видя - от алаходупец акъл, и от костенурка козина!

24

34

преди 7 години

...конекрадно племе...

23

Анонимен

преди 7 години

До 25, хубаво си чувал за тези БЪЛГАРСКИ градове, ама скоро, ще чуеш и за освободен Константинопол, не забравяй, че по тези и по онези земи сте само на гости, време е да си обирате крушите, потомци на диво й некрадно племе и продажни и страхливи ренегати от всички християнски етноси в региона !П. П. Все пак благодарим, че сте ни изчистили от генетичния ***, присъединявайки го към турската,,нация" !

22

Анонимен

преди 7 години

До АнадолскиКюрд то Кюрдистан ли? Щото ако не е от Кюрдистан, значи е турчин."Pомите в българия какви са сега...българи или pоми...че на *** фpеканса пак почна да прави пapaзит:-):-):-):-)------------------------------Недей ги затапва така, че на *** мозъка цяла вечер ще дава ерор сега

21

Турчина

преди 7 години

Греда, мойто момче. Това е турко питек, роден в град Батман, Турция. Абе как можете да имате град на име Батман бе аахаххаха-----------------------Нали не мислиш, че хората в Батман са гледали филма на Батман и са решили да го кръстят така хахахах Ей *** *** като първокласник с това ли намери вече да се майтапиш с турците.Но вашите селски и градски имена са още по интересниНапример Лъки, Ягода, Торбалъжи. Сърбогъзи

20

Факт

преди 7 години

То и преди нямаше демокрация в Турция,та сега ли!Впрочем,какво ни интересува-щом турците си харесват това положение-така да бъде!Важното е да бъдат държани далече от Европа,което за съжаление не се прави,а трябва!

19

Анонимен

преди 7 години

"Въпросния вицепремиер Мехмед Шимшек е кюрд по произход."Кюрд то Кюрдистан ли? Щото ако не е от Кюрдистан, значи е турчин.

18

Анонимен

преди 7 години

И аз съм чувал за градове без турски корен и покриват цялата европейска част на Турция, даже и покриват и регионите зад Босфора.

17

турчин

преди 7 години

До Акт "Щом турчин го казва че туршиландия е все още светска дьржава значи е льжа!"Да те светна "експертино" !!! Въпросния вицепремиер Мехмед Шимшек е кюрд по произход. Анладънмъ бе амънакодум !!!

16

Акт

преди 7 години

Щом турчин го казва че туршиландия е все още светска дьржава значи е льжа!

15

Анонимен

преди 7 години

"Този е от български произод."Не е вярно от турски (ромски) произход е.

14

Анонимен

преди 7 години

Голем виц - щело да има демокрация в Турция!Може ама като го махнете психопата.